HomeActualitateLocalCiucă nu a putut trece de la Galbena de...

Ciucă nu a putut trece de la Galbena de Odobescu la un vin de calitate

Ilustrație: Marian Avramescu

Obișnuit cu Galbena de Odobescu, care i-a fost băgată pe gât de către marele ospătar de la recepțiile organizate la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis, președintele Partidului Național Liberal (PNL), președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a fost nevoit să refuze un vin de lux, pentru unul autohton (conform propriilor sale declarații).

Președintele PNL a ajuns să caute candidați liberali pentru Primăria Capitalei la promoțiile de la Altex.

Se pare că aceasta va fi și noua rețetă a șpăgii în viitoarea administrație publică locală a municipiului București: de două ori diferența!

În ciuda loialității declarate față de liberali, Nicolae Ciucă nu reușește să se despartă de apucăturile de influencer culinar autohton, duse la ultimul nivel de către fostul premier și președinte al PSD Liviu Dragnea.

După celebrele sale sarmale oltenești, președintele PNL îmbibă partidul în tradiționalul nostru vin de buturugă.

Precum buturuga, așa va fi retezat și partidul lui Ciucă, de la temelie, de către braconierii silvici ai comerciantului de Buzău.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare