AcasăActualitateLocalCiucu o are mai mică decât Nicușor Dan, dar...

Ciucu o are mai mică decât Nicușor Dan, dar Cloptilde Armand îi bate pe toți. (vorbim de iarbă)

Rezultatul campionului Nicușor Dan / Foto: Laurențiu Mușoiu

Metrul tâmplarului rămâne cea mai credibilă sursă, în continuare.

Acest instrument a pus capac unei mari dileme a bucureștenilor: cine o are mai mare… iarba?

După ultimele măsurători, cu toate că a insistat și nu a mai toaletat-o de mult, primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, tot o are mai mică decât edilul-șef al Capitalei, Nicușor Dan.

Ultimele măsurători arată că primarul sectorului 6 se limitează la o înălțime a ierbii de doar 70 de centimetri.

Pe de altă parte, cu toate că și-a tuns boschetul de pe cap, dar a rămas cu bălăriile din interiorul cutiei craniene, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se remarcă încă prin iarbă de peste un metru.

În ciuda sexului declarat, Clotilde Armand rămâne singurul primar de sector care a demonstrat că poate s-o aibă mai mare decât Nicușor Dan.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare