AcasăActualitateLocalDeca oferă, în loc de bani pentru transportul școlar,...

Deca oferă, în loc de bani pentru transportul școlar, diplome cu vedetele comasate din PNL

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrul petrecăreț și plecat adesea de la birou al Educației, Ligia Deca, a găsit soluția pentru a-i împăca pe elevii și profesorii nemulțumiți că nu primesc bani de navetă.

Ligia Deca a decis să le împartă elevilor cu rezultate bune la olimpiadele și concursurile școlare, precum și profesorilor care i-au pregătit pe aceștia, diplome de excelență cu atograful ministrului Justiției, Alina Gorghiu.

Cu siguranță elevii și posibili viitori activiști ai Partidului Național Liberal (PNL) vor fi încântați de hârtia format A4 lipsită de însemnătate, dar cu autograful Alinei Gorghiu, care a ajuns pe buzele tuturor de când au început să fie deșertate în spațiul public toate soiurile de scenarii privind comasarea alegerilor din acest an electoral record.

Deocamdată, s-a implementat doar un proiect pilot în județul Argeș, însă după încă puține întâlniri informale la cârciumă cu ai săi colegi din conducerea ministerului de resort, Ligia Deca poate extinde acordarea diplomelor cu autografe ale vedetelor din PNL la nivel național.

O diplomă cu semnătura președintelui PNL, Nicolae Ciucă, ar fi cu adevărat un premiu special.

Oricum, în cazul în care Partidul Social Democrat (PSD) se va opune în continuare comasării alegerilor, Deca și Gorghiu au demonstrat că măcar miniștrii PNL pot fi comasați, pe hârtii și nu numai.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare