AcasăActualitateLocalIarna ține cu Nicușor Dan: Pătură albă gratuită întinsă...

Iarna ține cu Nicușor Dan: Pătură albă gratuită întinsă peste Bucureștiul care se plânge de lipsa căldurii

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, îi liniștește pe bucureștenii, ale căror locuințe sunt racordate la rețeaua publică de termoficare, îngrijorați de lipsa căldurii.

În aceste zile, când se înregistrează temperaturi foarte scăzute, natura se arată totuși darnică, oferindu-le bucureștenilor o mare plapumă albă, peste tot otrașul.

Edilul-șef a discutat deja cu primarii de sectoare, ca, într-o strategie comună, să nu strice plapuma naturală menită să protejeze Capitala de frigul iernii.

Un matematician de nivelul lui Nicușor Dan a reușit instant să identifice ecuația: dacă pătura de nea poate proteja natura de îngheț, fără să fie nevoie și de agent termic, aceeași soluție poate fi aplicată și în cazul locuințelor din municipiul București.

În esență, a nins și peste casa primarului general, cu centrală termică proprie, și parcă se păstrează și mai bine căldura.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare