HomeActualitateLocalJudecătoria Mangalia, blocată de un martor care a întrebat...

Judecătoria Mangalia, blocată de un martor care a întrebat dacă Justiția moartă din România se află în sală

Ilustrație: Marian Avramescu

Un cetățean implicat într-un dosar aflat pe rol la Judecătoria Mangalia a blocat instanța cu o întrebare.

Cetățeanul a întrebat onorata instanță dacă Justiția, care este moartă în România, se află în sală.

Judecătoarea, jenată de ruptura dresului de sub robă, provocată în noaptea precedentă de clubăreală, a rămas în pronunțare, mestecând la gumă.

După repetate pocnituri de balonașe din gumă de mestecat, a concluzionat că speța mai trebuie dezbătută și în următorul sfârșit de săptămână, la un jin tonic.

Poate până la următoarea înfățișare, Lady Justiția din România, luată de Doamna cu Coasa, se va prezenta în fața instanței.

Există însă posibilitatea ca tânăra vârstnică judecătoare de patruzeci și un pic de ani să se pensioneze până la soluționarea speței, iar cu Justiția din țara noastră să nu aibă tangență nici urmașii urmașilor urmașilor actualilor magistrați.

Menționăm că este un caz special, la fel de rar precum pensiile speciale din magistratură.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare