HomeActualitateLocalLa 17 ani de la aderare, UE ne substrage...

La 17 ani de la aderare, UE ne substrage patrihoții

Ilustrație: Marian Avramescu

România este parte a marii familii a Uniunii Europene (UE) de 17 ani, iar de Ziua Independenței Naționale a României, sărbătorită astăzi, putem constata cum întregul Bătrân Continent ne invidiază pentru numărul nostru mare de patrihoți.

De ani buni, am văzut cum state precum Grecia, Franța și, mai ales, Italia au apreciat atât de mult patrihoții noștri, încât nu au mai vrut să ni-i returneze.

Chiar și Germania, cu greu a fost convinsă să ne returneze patrihoțul nostru Cătălin Cherecheș.

Grecii, oameni “gospodari” din fire, nu au vrut să ni-l returneze pe al nostru fost primar general al Capitalei Sorin Oprescu.

Aceasta, cu toate că a devenit limpede pentru tot bucureșteanul că, după Oprescu, Capitala nu a mai avut cu adevărat un primar general .

Tomata cu mustăți de Teleorman, Liviu Dragnea, a rămas una dintre puținele noastre produse patrihoațe neexportate.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare