AcasăActualitateLocalLasconi, cu mentalitatea ei, n-are ce căuta în partidul...

Lasconi, cu mentalitatea ei, n-are ce căuta în partidul cu femeia-bărbat fără texticole de la 1 și gen necunoscut de primar la Capitală

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, nu mai poate fi susținută politic de Uniunea Salvați România (USR), deoarece este mult prea tradiționalistă și nu poate ține pasul cu noile mutații pe care formațiunea condusă de Cătălin Drulă le pregătește pentru alegerile de anul viitor.

Ca primar, Elena Lasconi nu a reușit nici măcar să fie văzută de către cetățeni ca un bărbat fără texticole, performanță pe care edilul USR al sectorului 1, Clotilde Armand, a realizat-o încă din prima zi de mandat.

Lasconi nu a reușit să se remarce nici măcar ca Nicușor Dan, gen necunoscut de primar, a cărui cocoașă Cătălin Drulă speră să i-o îndrepte în sondaje.

Elena Lasconi a avut curajul să discute despre familia formată despre familia formată doar dintr-o femeie și un bărbat, din postura de membru al unui partid care s-a născut din implantarea lui Nicușor Dan în mama surogat Dan Barna și mariajul cu Dacian Cioloș.

Ștampila umblătoare de pe buletinul Elenei Lasconi

Fenomenul dispariției acțipildului de vot dispărut de pe cartea de identitate a Elenei Lasconi, după ce primărița a afirmat că a votat pentru “familia tradițională”, va trebui să devină unul cu care membrii USR să fie obișnuiți.

Sub bagheta de impegat de tren cu hydrogen a lui Cătălin Drulă, și votanții USR încep să dispară precum sticker-ul cu care se mândrea Lasconi.

Drulă se poate apropia acum de Oana Lasconi, care a demonstrate, nu doar prin apartenența la o minoritate sexuală, că e mult mai bărbată decât cei care conduc acum opoziția.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare