AcasăActualitateLocalMoș Nicolae, operat de hernie, după ce a cărat...

Moș Nicolae, operat de hernie, după ce a cărat toate cadourile de pe lista unui pensionar special din România

Ilustrație: Marian Avramescu

Moș Nicolae a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Floreasca din Capitală, după o noapte grea în Centrul Istoric.

Surprinzător, Moșul nu a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe pentru lavaj gastric, după o noapte furtunoasă, ci cu hernie.

Moș Nicolae a fost de urgență operat de hernie, după ce a tras și a cărat din greu pentru a satisface toate cadourile de pe lista unui pensionar special din România.

Lista a fost mai lungă și mai creață decât barba Moșului.

Mai mult, Moș Nicolae a ieșit și în pagubă financiară acută, fiind nevoit ca bonul cu cadourile să-i fie decontat de statul român, după ce pensionarul special a refuzat plata cu cardul, deoarece noile măsuri fiscale aplicate de Guvernul Marcel Ciolacu nu îl afectează și pe el (discriminare pozitivă pentru oamenii care au luptat cu zarurile în troaca cu table, pentru viitorul societății românești).

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare