AcasăActualitateLocalNicușor Dan e pe val... în marea formată la...

Nicușor Dan e pe val… în marea formată la Piața Unirii

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, e pe val, după ce a reușit să obțină și un al doilea mandat de edil-șef.

Nicușor Dan s-a urcat în barca Alianței Dreapta Unită (ADU) și călărește valurile din Piața Unirii, când marea formată instant după ploaie devine agitată.

Electoratul învolburat îi strigă primarului, de la geamandura kilometrului zero: Nicușor, ADU Veneția în București.

Din canalizarea bucureșteană ies la iveală deja celebrele “lucruri care nu se văd” realizate de Nicușor Dan în mandatul său spălat (nu de precipitații).

Primarul general pregătește acum îmbogățirea Societății de Transport București (STB) cu șalupe, deoarece meteorologii au sugerat că va fi nevoie pe termen scurt, dar și lung, având în vedere că încă patru ani va ploua cu incompetență.

Nicușor Dan le-a oferit un cadou celor care i-au acordat încrederea: Apa Nova es apa vostra!

Dacă bucureștenii din stațiile de autobuz din Piața Unirii au fost nevoiți să se țină bine, ca să nu-i ia valul, Nicușor Dan nu are motive de îngrijorare, pentru că toți ca el plutesc.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare