AcasăActualitateLocalNicușor Dan, noi dezvăluiri despre mafia din Ilfov: Contrabandă...

Nicușor Dan, noi dezvăluiri despre mafia din Ilfov: Contrabandă cu apă caldă în Capitală

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, simbolul corectitudinii haștagiștilor care nu știu ce străzi administrează idolul lor, matematicianul ieșit din orice ecuație când vine vorba de administrație publică, Nicușor Dan, vine cu noi dezvăluiri despre mafia din Voluntari, care sufocă municipiul București cu tentaculele caracatiței sale.

Profitând de instalarea sezonului rece, speculanții din județul Ilfov fac contrabandă cu apă caldă în Capitală.

De la izvoarele cârciumilor din Fierbinți sunt aduse, cu autobuze ale Primăriei Voluntari, bidoane cu al căror conținut lichid să se spele pe cap locuitorii din Colentina și de acolo, căldura ilegală să fie răspândită și în restul cartierelor dormitor ale Bucureștiului, după ce este bine agitată licoarea pe traseul tramvaiului 5, până în centrul orașului.

Speculanții-contrabandiști sunt deghizați în bătrâni, rude ale recenților locuitori ai municipiului București.

Edilul-șef este pregătit să ia măsuri pentru a stopa fenomenul și scoate din mâneca încă murdărită de pe vremea când rezolva ecuații matematice din postura de cercetător, o nouă majorare a călătoriilor în Ilfov cu mijloacele de transport în comun ale STB, pe care, din mandatul său, sunt obligați să le plătească și cetățenii din Capitală care nu au nicio treabă în și cu județul învecinat.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare