AcasăVedeteSerialul “Las Fierbinți”, depășit în audiență de comedia în...

Serialul “Las Fierbinți”, depășit în audiență de comedia în care Ciolacu vorbește de majorarea pensiilor

Ilustrație: Marian Avramescu

Ultimele reitinguri arată că celebru serial de comedie difuzat în exclusivitate de PRO TV “Las Fierbinți” a fost devansat de un nou serial de comedie producție a studiourilor Partidului Social Democrat (PSD), difuzat de Palatul Victoria.

Este vorba de show-ul de stand up comedy, din care câte un episod este difuzat în fiecare zi, în care președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, promite creșterea pensiilor oamenilor de rând.

Audiențele au fost date peste cap practic, după ce toți pensionarii din România au renunțat să mai urmărească serialul “Las Fierbinți”, pentru a asculta cele mai proaspete glume ale șefului Executivului, legate de majorarea pensiilor.

Președintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ciucă, râde în hohote, conștient fiind că din toată această comedie neagră, doar pensionarii speciali se vor allege cu drepturile bănești majorate.

Restul pensionarilor rămân, și după acest sezon de comedii preelectorale, doar cu râsul.

Dar, parcă nu e râsul lor.

Singurul spectator, care are loc chiar în lojă, dar pare să nu se amuze la comediile Premierului Marcel Ciolacu, este ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș.

În loc să se amuze ca la o comedie, Marcel Boloș se plânge, de parcă ar urmări o dramă.

Aceasta, în condițiile în care deznodământul îl cunoaște și el: pesediștii vor râde după cortină de liberalii lui Nicolae Ciucă, la finalul fiecărei prestații publice.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare