AcasăActualitateLocalNicușor Dan, pe urmele lui Teodosie: Pungile cu bani...

Nicușor Dan, pe urmele lui Teodosie: Pungile cu bani cărate de Orban nu mai sunt șpagă, ci mană cerească! VIDEO

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, candidatul asumat de Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Partidul Forța Dreptei pentru un nou mandat de edil-șef, a constatat că liberalul menestrel cu mandolină, Ludovic Orban, s-a căit, urmând calea ce-a dreaptă și nu mai este șpăgarul din trecut, care căra banii cu punga de plastic.

Nicușor Dan apreciază că acum, președintele Partidului Forța Dreptei a ales să care pungile cu șpăgi doar pentru candidatul incoruptibil și anti-mafie din Ilfov, ceea ce este echivalentul smereniei.

Se pare că Nicușor Dan s-ar fi consultat cu înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, IPS Teodosie, care i-a explicat că, acum, transporturile lui Ludovic Orban sunt “mană cerească”.

Nicușor Dan ar fi dispus să le ofere chiar și dezvoltatorilor imobiliari care distrug Capitala sau mafiei din Ilfov șansa de a se reabilita.

Aceștia vor trebui doar să urmeze modelul lui Ludovic Orban și să care pungile cu bani pentru monumentul incoruptibilității autoridicat peste drum de Grădina Cișmigiu.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare