AcasăActualitateLocalPentru o rețetă electorală de succes, PSD își scoate...

Pentru o rețetă electorală de succes, PSD își scoate toată Mazăre(a) și restul de verdețuri rare de la răcoare

Ilustrație: Marian Avramescu

Partidul Social Democrat (PSD) are nevoie de toate ingredientele sale tradiționale – picanterii sau chiar simple bălării – în superanul electoral 2024, pentru a-și asigura rețeta succesului pe plan lung.

Cu acest scop sunt scoase din cămară, de “la răcoare”, toată Mazăre(a) și toate verdețurile (fie ele și ilegale), precum și alcoolul lăsat cu tot cu consumatori la “Beciul Domnesc”.

Ingredientele ținute la Poarta Albă și în alte cămări celebre sunt spălate la fel ca banii investiți în ele și trebuie acum să facă deliciul electoratului și mai ales al partidului.

Principala condiție pentru gura de oxigen ce le-a fost acordată este să țină tot ce știu la borcan.

Marile nume ale justiției independente din România, crescute dependent de PSD, au început să asigure deja rețetarul liderului social-democrat, premierul Marcel Ciolacu.

Ultimele ingrediente scoase de la răcoare: fratele lui Radu Mazăre și Mario Iorgulescu.

Deși a stat puțin cu morcovul, iată că Mario e gata să se întoarcă printre verdețurile din țara noastră, macerat o perioadă în Cizmă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare