AcasăActualitateLocalPiedone nu se poate retrage repede, pentru că se...

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu

Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să le arate tuturor, în public, că este bărbat în toată Firea, iar un astfel de mascul rotund nu se poate retrage așa ușor.

Indiferent cât de mult ar insista pesediștii, Piedone trebuie să rămână în Firea lui, până la capăt, retragerea fiind posibilă doar după penetrarea Consiliului General al Municipiului București.

Piedone a intrat pe tărâmul Varanului și nu mai poate da înapoi, chit că Gabriela Firea urlă ca în gură de șarpe.

Până la urmă, în politică e fiecare cu șopârlele lui.

Până la urmă e vina Gabrielei Firea că a plecat de lângă Varan și s-a mulțumit doar cu șerpii de grădină din Ilfov.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare