AcasăActualitateLocalProfesorul Dan Podaru le-a predat peneliștilor lecția de cum...

Profesorul Dan Podaru le-a predat peneliștilor lecția de cum poți să mai fii liberal în sectorul 1: demisionezi din PNL

Fostul consilier local al sectorului 1 Dan Podaru le-a arătat membrilor Partidului Național Liberal (PNL) ce înseamnă să fii liberal.

Ca să poți avea libertate, e nevoie să fii în afara PNL, mai ales în sectorul 1, unde partidul te obligă să accepți o administrație Clocotild(e)nă.

Profesorul de Științele Comunicării Dan Podaru le-a arătat peneliștilor din sectorul 1 ce înseamnă liberalismul, adică să părăsești un partid istoric arestat, de mult, de PSD și, mai nou, în plan local, și de USR.

Acum, în sectorul 1, ca penelist, ai dreptul să taci, atunci când Clotilde Armand îți trece pe sub nas cu sacii încărcați cu voturi.

Totuși, ultima ședință de consiliu a demonstrat că peneliștii mai au un drept în fața Clotildei Armand: dreptul la fantezii demne de gerontofili.


Consilierul PNL în cauză, Dinu Gheorghe, fiul lui Dinu Gheorghe (Dinu Vamă), vrea să spargă orice frontieră de vârstă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare