AcasăActualitateLocalȘoșoacă, mână de ajutor pentru Nicușor Dan: Cu ea,...

Șoșoacă, mână de ajutor pentru Nicușor Dan: Cu ea, TIR-uri și tractoare, nimeni nu-l mai înjura pe primar pentru trafic

Ilustrație: Marian Avramescu

Senatoarea cu SOS, dar fără bun gust, Diana Șoșoacă, îl degrevează pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, de câteva injurii.

Bucureștenii, indiferent cât de înfuriați sunt de administrația publică locală condusă de Nicușor Dan, nu vor mai avea motive să dea vina pe edilul-șef pentru problemele de trafic din Capitală, măcar timp de trei zile.

Nicio idee de îmbunătățire a traficului din Capitală, răsărită de sub cuibul de pe capul primarului general, nu va putea să dea peste cap circulația din București mai mult decât tractoarele și TIR-urile care o vor căra pe Diana Șoșoacă.

Senatoarea a anunțat însă că nu nu se va prezenta la protestul pe care îl organizează colegii săi de partid în Piața Constituției din Capitală, tocmai ca să aibă loc și tractoarele/cabinele de TIR.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare