AcasăActualitateValentine’s Day, avancronica unei sărbători îndelung așteptate

Valentine’s Day, avancronica unei sărbători îndelung așteptate

An de an românii fac pregătiri pentru Valentine’s Day, aproape cu același entuziasm cu care se pregătesc de Crăciun de exemplu, cu toate că, invariabil, lucrurile se petrec mai întotdeauna după specificul consemnat în anii precedenți. Ca să vedeți că nu mințim poporul precum guvernele și parlamentarii, citiți în cele ce urmează avancronica clarvăzătorilor redactori AC. Apoi, pe 14, comparați cu se va întâmpla efectiv în ziua cu pricina și, de nu s-o potrivi cu predicțiile noastre, aruncați în noi cu toate cadourile care or să vă cadă în mână.

Așadar:

– De Ziua Îndrăgostiților, Adrian Năstase va sărbători din nou, ca întotdeauna, iubirea de sine.

– De Valentine’s Day, prostituatele din Capitală vor poferi un nou pachet de servicii, denumit „dragoste la prima vedere”.

– Cătălin Botezatu va petrece toată Ziua Îndrăgostiților pe WC, la câtă iubire a acumulat în ultimiele luni înaintea sărbătorii cu pricina.

– Fuego nu va concerta nici anul acesta de Valentine’s Day, deoarece el e, în mod tradițional, interesat doar de Mother’s Day.

– Felicitarea de Valentine’s Day a lui Florin Salam va fi tot: „Să ne iubim in zăpadă”.

– După Valentine’s Day, elevii vor avea o nouă problemă de matematică de rezolvat: în minim câți oameni se face dragostea în toaletele din liceu?

– Vineri, cu două zile înainte de Valentine’s Day, funcționarii publici le vor spune “pa și pusi” de la ora 12 celor care stau la coadă.

– De Ziua Îndrăgostiților Gabriela Firea îi va face o dedicație specială lui Victor Ponta: “Cine iubește și lasă”

– Cătălin Botezatu, aceeași declarație ca și în anii precedenți: “Nu pregătesc nimic special de Valentine’s Day. Cred că voi ieşi cu băieţii, ca în orice zi obişnuită”.

– După ce va viola o vecină octogenară, un tânăr vasluian se va declara nevinovat: „Nu e viol, ci tradiție. De Valentine’s Day, noi vasluienii sărbătorim iubirea de aproape”.

– Atenție șoferi romantici! De Valentine’s Day, curvele de pe centură vor face dragoste, nu sex. Tariful rămâne același.

– De Valentine’s Day, Elena Udrea, întrebată din nou cum stă cu dragostea, va oferi același răspuns: „Stau destul”.

– Singura surpriză va veni de la Florin Cîțu: De Valentine’s Day, ratele la bancă ale îndrăgostiților vor fi reduse, pe 14 februarie, la jumătate. Pentru că este duminică, iar băncile sunt închise.

– Pentru că şi cetăţenii răposaţi au dreptul la dragoste, organizaţia PSD Teleorman va împărţi, prin cimitirele din judeţ, colive în formă de inimioară. A existat propunerea ca inimioara să fie străpunsă de o săgeată, dar s-a renunţat la ea, întrucât PNL a trădat și s-a cuplat oportunist cu USR, deci nu merita reclamă gratis.

– Pensionarele vor primi, din partea guvernului, falusuri de ciocolată, cu dedicaţia: “Ne ţinem de promisiune: noi vă dăm totul mărit!”

– De Valentine’s Day, bărbații căsătoriți vor pune la cale o campanie de conștientizare publică: îi vor îndeamna pe burlacii îndrăgostiți să rămână singuri.

– Pentru a fi în pas cu vremurile, BOR va da drumul, cu câteva zile înainte, operațiunii de sfințire a prezervativelor folosite de Valentine’s Day.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare