AcasăInterviuAlegerile din Franța, modificate din Le Pen

Alegerile din Franța, modificate din Le Pen

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a găsit soluția, în al 12-lea ceas, pentru a evita lungirea exagerată a laturii de extremă dreaptă a Hexagonului.

Spre deosebire de fostul primar al sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, care susține că rezultatul alegerilor locale din România au fost modificate din pix, în Franța alegerile au fost modificate într-o franco-engleză neomarxistă din Le Pen.

Partidele progresiste din Franța au dat mâna cu stânga pe sub dreapta pentru a înlocui ștampilele aruncate radical cu Le Pen controlat și lăsat fără călimara în care să se scalde pentru reîncărcare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare