HomeTechLifestyle (anti)feminin

Lifestyle (anti)feminin

Am intrat ca o floare de colț ascuțit să îmi plângă ochii pe site-uri de femei. Acum, nu știu care e accepțiunea generală a lifestyle-ului feminin, dar pentru mine s-ar traduce așa: informație despre toate lucrurile care ar fi de interes pentru femei. Nu?

Și ca o canistră de ovule ce sunt mă asteptam să găsesc acolo lucruri despre sănătate, make-up, cum să nu fii ultima urâtă din tramvai, niște sfaturi și studii referitoare la comunicare și relații interumane, niște consiliere în carieră, niște recomandări de carte și film, că na, am ochi, mă uit.

Ei da de unde. Și am făcut un experiment. Am luat la rând primele 10 site-uri din topul celor mai citite reviste dă femei și am trecut prin meniurile lor.  Am găsit de toate. Aproape de toate. Toate până la carieră, cultură, educație (pentru oameni, nu pentru plozi)…  Şi mă mai întreb de ce suntem o nație de asistente TV care habar nu au cine e Ion al Glanetaşului,  dar își pot da licența pe diferența dintre extensii de păr de cal și extensii de păr de panda.

Și știu că, vai traficul, vai afișările, vai astaseciteşte, dar se citesc pentru că asta le dați. Mi-ar plăcea să văd o revistă de lifestyle feminin care își asumă că nu suntem o herghelie de iepe cu cap pătrat și îmi livrează articole de carieră care nu sunt despre ce să port la birou. Ca să știu să nu mă îmbrac precum Cicciolina la muncă, dar ajută-mă să înțeleg ce e aia administrare de proiecte stufoase, time management, planning, comunicare persuasivă, d-astea.

M-am saturat să citesc despre ce pomadă cu ciuboțica cucului pisată îmi crește sânii dacă o aplic la miezul nopții de Sfântul Valentin. Sau despre cum să stau în poziția lotusului în timp ce gătesc celor 3 prichindei din dotare pe care i-am făcut pentru că alt rost pe lumea asta nu am decât să mă reproduc cu un Ionuț cu burtă care joacă alocația la păcănele.

Vă plângeți că suntem proaste? Nici nu ne ajutați să nu mai fim.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare