AcasăTechLimitele photoshopiștilor MAI: L-au spălat pe Cherecheș, dar obrazul...

Limitele photoshopiștilor MAI: L-au spălat pe Cherecheș, dar obrazul Poliției Române rămâne cu o mare pată

Ilustrație: Marian Avramescu

Poșta electronică a Poliției Române a fost bombardată de mesaje de la persoane extrem de preocupate de imaginea lor, printre care influenceri de renume, după ce angajații instituției și-au demonstrat măiestria în photoshoparea imaginii cu fostul primar Cătălin Cherecheș, semnificativ avariat.

Rezultatul a fost unul spectaculos!

Am putut vedea un Cătălin Cherecheș, înainte, cu mutra scăldată în sos de tomate, mai ceva ca mustața lui Liviu Dragnea după ce s-a înfruptat din vestitele tomate de Teleorman, și un Cătălin Cherecheș, după, ceva zgâriat, ca de mama-soacră, pentru că nu i-a plăcut checul pe care l-a gătit în cinstea edilului.

S-au putut vedea însă și limitele photoshopiștilor Poliției Române, aceștia nefiind capabili să mascheze și pata uriașă de pe obrazul instituției, instalată extrem de vizibil după episodul cursei infernale după Cătălin Cherecheș.

Din nefericire, nu este nici prima și nici ultima pată de pe chipul Poliției Române și nici de pe obrazul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

Acesta din urmă are însă o vastă experiență politică și este obișnuit să întoarcă și celălalt obraz, pentru mânjire.

Photoshopiștii Ministerului Afacerilor Interne au demonstrat încă o dată că la stat se stă mai mult decât se muncește.

Vă puteți imagina că photoshopiștii tabloidelor, care îndreaptă zilnic strâmbe de lux, l-ar prelucrat mult mai frumos pe Cherecheș.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare