AcasăTechLimitele inteligenței artificiale: Guvernul obligă românii la plata cu...

Limitele inteligenței artificiale: Guvernul obligă românii la plata cu cardul, pentruCĂ Consilierul Ionel nu a învățat să ia șpagă cash

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu

ACADEMIA CAȚAVENCU a reușit să afle motivul real din sptele pornirilor guvernamentale de a limita plățile cu cash ale românilor.

Isteria pare să fi pornit de la consilierul cu inteligență artificială Ion al precedentului premier, Nicolae Ionel Ciucă, lăsat moștenire actualului șef al Executivului, președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu.

Ion nu a fost capabil să învețe de la Ionel că, în politica dâmbovițeană, șpaga se încasează în numerar, tradițional, în plic, în sacoșă de piață sau în diplomat, în funcție de posibilități și de necesar.

Astfel, pentru a intra și Ionel în rândul consilierilor guvernamentali colectori și strângători, coaliția PSD – PNL a fost nevoită să forțeze prin lege șpaga achitată online.

În actualele condiții, președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă a ajuns să se uite la Ionel ca în oglindă, în timp ce PSD colectează pe toate fronturile, și cash și numerar.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare