HomePoliticGuvern5 balcoane aspectuoase ce vor fi premiate de Gabriela...

5 balcoane aspectuoase ce vor fi premiate de Gabriela Firea la ediția a treia a concursului de fațade bucureștene!

Parcă pentru a mai ostoi un pic panica iscată de propagarea coronavirusului, Consiliul General a aprobat ediția a treia a proiectului primarului Gabriela Firea ce vizează acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curţi şi faţade de clădiri din Bucureşti. Ca și anii trecuți, însă, surse din anturajul șefului administrației susțin că mediatizata competiție este doar un concurs de idei pentru rezolvarea din fonduri publice a unor deficiențe și alterări fizico – estetic de ordin personal.

Gravitația dă senzația!

Pentru că, din cauza vârstei și a gravitației, a început să aibă probleme cu fațada și cu balcoanele, Gabriela Firea încearcă să obțină idei pentru câteva viitoare retușuri pe care intenționează să și le aplice. Câteva implanturi la nivel de platformă, o recoafare de șarpantă, o intervenție de plivire a bălăriilor de pe fundație plus o refasonare a stâlpilor de susținere, toate sunt parte a unei strategii de rebrenduire ce are în vedere alegerile locale de anul viitor.

Până la această oră, din sutele de propuneri de balcoane upgradate trimise către municipalitate, pentru concurs, 5 sunt modelele cărora primărița le-a acordat o atenție sporită și un punctaj special: amvonul cu vedere la vegetație – propus de patriarhul Daniel, țârnațul cu jardinieră de puf – propus de Laura Codruța Kövesi, cafasul tătăresc – sugerat de Victor Ponta, tri-loggia prezidențială – oferită de Klaus Iohannis și cerdacul cu șunci trimis de acasă de chiar soțul ediliei Capitalei, Florentin Pandele.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare