HomePoliticGuvernA început curățenia de pre-primăvară în Guvernul PNL

A început curățenia de pre-primăvară în Guvernul PNL

Meteorologii au anunțat o vreme neobișnuit de caldă pentru acest timp al anului, în perioada imediat următoare.

În aceste condiții, premierul Ludovic Orban s-a gândit că este oportun să pornească, mai repede, curățenia de primăvară în Guvernul liberal.

De fapt, soacrele din Partidul Național Liberal i-au impus premierului curățenia timpurie.

Cineva trebuie scos țap ispășitor pentru somnolența Executivului PNL, așa că premierul Ludovic Orban a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis să selecteze câțiva miniștri, care să plece în excursie.

Nu v-a fi însă vorbadespre acelaș gen de excursii cu care ne-a obișnuit șeful statului și de care mai are încă aproximativ cinci ani pentru a mai explora Globul.

Printre cei pregătiți să fie luați pe făraș se numără ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ministrul Transportuilor, Lucian Bode, ministrul Mediului, Costel Alexe, și ministrul Agriculturii, Adrian Oros Nechita.

Dintre aceștia, Monica Anisie și Lucian Bode se bat pentru prima poziție pe mătura care va zbura de la Palatul Victoria.

Șefa Învățământului a fost să vadă cum se face curățenie în grădinițile și școlile din județul Ialomița, dar se pare că nu a înțeles mare lucru. Acum, Monica Anisie este pe cale să o ia, la rândul său, prin noroaie de la Paltul Victoria, asemeni elevilor spre toaleta din curte.

De cealaltă parte, ministrul Lucian Bode este pe cale să plece din Executiv chiar pe drumul forestier pe care îl pregătise în loc de Autostrada Comarnic – Brașov, proiect așteptat de români de peste 16 ani și pentru care s-au cheltuit milioane de euro pe hârtie reciclabilă.

Ministrul Transporturilor a fost desemnat și pentru a organiza dezinsecția în Cabonetul Ludovic Orban, având în vedere experiența sa cu gândacii rarisimi de pe Autostrada Legendă Sibiu – Pitești.

Premierul Ludovic Orban ar dori totuși să ascundă gunoiul guvernamental sub covor.

Problema majoră pentru Ludovic Orban este că președintele Klaus Iohannis ar dori să-l scuture și pe el și să-l desemneze pe Rareș Bogdan responsabil cu igienizarea Guvernului.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare