AcasăPoliticGuvernBugatarul Orban, speriat de anunțul premierului Orban

Bugatarul Orban, speriat de anunțul premierului Orban

Eternul bugetar – atunci când este angajat, în rest, șomer sau musafir pe laprieteni ori partid – Ludovic Orban se teme că și-ar putea pierde locul de muncă.

Aceasta, după ce bugetarul Ludovic Orban a auzit declarația premierului Ludovic Orban, privind realizarea unei curățenii în sistemul public.

Premierul Ludovic Orban, garantat de președintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat, a anunțat că, în situația unei crize economice adâncite, ar putea fi concediați bugetarii care “nu fac nimic”.

Afirmația premierului îi provoacă mari emoții bugetarului Ludovic Orban, care s-ar putea vedea din nou nevoit să roage un prieten să-i țină cartea de muncă într-o firmă și să trăiască doar gustările și băuturile rămase de la protocolul Paertidului Național Liberal (PNL).

Anunțul că funcționarii care nu fac nimic ar putea rămâne fără leafă a stârnit și nemulțumirea președintelui Klaus Iohannis, care se gândește serios ca, după alegerile parlamentare, să-l înlocuiască pe premierul Ludovic Orban cu bugetarul Ludovic Orban.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare