De 3 x Ponta

Victor Ponta, fost Prim-mitoman al României, despre cozile din diaspora formate la alegerile din 2014: „Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se așezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca sa fie cozi, să se arate la televizor.”

Deoarece colegul Spartakus tocmai a făcut obişnuita criză de nervi, puindu-l pe Monta din toate poziţiile pamfletare, venim şi cu un punct de vedere lucid asupra aserţiunilor puio-montiste: am aflat că un om oarecare (ca de exemplu Victor Ponta) nu doar că se poate dedubla după cum o cer interesele, dar şi multiplicarea e un fenomen la îndemâna oricărui cetăţean, chiar dacă el nu se numeşte Ponta.

Rezultă clar că un diasporean căpşunar, vânzător de ţară şi cu nevastă curvă în România (conform definiţiei pesediste) s-a aşezat în 2014 la coada electorală în şir de (doar un exemplu) 4 x el însuşi. L-a devansat astfel abuziv pe dragnianul rămas în ţară şi care, lipsindu-i abilităţile automultiplicatoare, a înşirat numai două rude decedate anterior, în timp ce-l votau pe Ion Iliescu.

Astfel ne-am căptuşit noi cu (vezi din nou Ponta) piromanul Iohannis, cel care voia să dea foc Bucureştilor dacă Ponta nu avea bunul-simţ să se sacrifice în interesul patriei prin demisie. Cazul clinic al cetăţeanului Victor Viorel ar procura doar o serioasă sursă de amuzament colectiv, dacă n-ar fi însoţit de coada poptămăşistă ce îl urmează pe Facebook. Fraţi români! Vin alegerile din toamnă, faceţi coadă la emigrare! Asta dacă vreţi să ajungeţi şi voi într-o lume normală, fără fenomenul Ponta în multiplicare!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare