HomePoliticGuvernDe la Interne nu se mai văd grătare externe

De la Interne nu se mai văd grătare externe

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a fost declarat, de către românii condamnați la grătare exclusiv pe balcon, inamicul numărul 1 al micilor.

Pentru carmangeriile ce înregistrează scăderi dramatice la cel mai căutat produsul al lor, de obicei, mititeii, Marcel Vela este considerat un pericol mai mare decât COVID-19.

Marcel Vela este hotărât să facă instrucție cu pasionații de grătar și chermeze, prin ordonanțe militare.

De când Guvernul a impus interdicția de a ieși din casă în intervalul orar 22:00 – 06:00, cu excepția celor care merg la muncă, într-adevăr, cum era de așteptat de multă vreme, doar cei aflați la conducerea administrațiilor publice centrale și locale mai pot acționa “noaptea, ca hoții”.

Interpreții de manele și cei de muzică populară se simt de asemenea discriminați de Marcel Vela, deoarece acesta poate susține recitaluri de la pupitrul ministerial, în timp ce ei sunt nevoiți să cânte pe la balcoane și doar din difuzoare.

Vremea ține însă cu minitrul Marcel Vela și stăvilește furia nărodului înfuriat, deoarece nu mai sunt condiții propice de grătar.

Totuși, cât timp ai un balcon închis cu termopane de calitate inferioară, plătite cu sume frumoase de bani publici, de primarul tău care ți-a reabilitat termic blocul pentru un vot, este păcat să nu profiți, având în vedere că nici Dani Mocanu și nici Florin Salam nu îngheață din difuzor.

Românii nu înțeleg însă de ce Marcel Vela este atât de egoist, doar pentru că el se află la Interne, nu trebuie să lase pe nimeni să mai vadă exteriorul.

Totuși, Marcel Vela a reușit o performanță greu de egalat, revoluționând piața locurilor de muncă.

Ministrul Afacerilor Interne a reușit ceea ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sau alți edili ai marilor orașe din România nu și-au permis nici măcar să viseze.

Marcel Vela a reușit să transforme pensionarii și asistații sociali ai administrației locale, cunoscuți și ca polițiști comunitari, în polițiști.

Polițiștii locali sunt, în urma unei Ordonanțe de Urgență a Guvernului, pe timp de pandemie, preluați de Poliția Română.

Vela ar putea însă comite o gravă eroare, deoarece expune la infectarea cu noul coronavirus o categorie de risc a populației, vârstnicii angajați ca polițiști comunitari.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare