AcasăPoliticParlamentDupă ce ne-a făcut ani de zile la portofel,...

După ce ne-a făcut ani de zile la portofel, Dracnea vrea să se bage singur la pușcărie

Condamnat la bulău cu suspendare pentru că împreună cu morții din Teleorman a furat voturi la referendum amantul secretarei sale, Liviu Dracnea, țipă acum după dreptate până la capăt. Schema nu-i nouă, doar proștii care să pună botul par noi. În 2012 grupul infracțional USL a reușit să ia aproape 70% din voturi utilizând acest slogan de mare angajament.

Părăsind sfera civilului, respectiv reîntregirea salariilor tăiate de Boc din motive de prostie excesivă a lui Tăriceanu, Dracnea coboară sloganul în penal reclamând niște execuții în Tribunalul Poporului la adresa tehnocraților veroși care au cocoșat nația cu incompetența lor. Revolta iobagului de Teleorman este justificată, măi tată! În calitate de profesionist al raptului intrat în politică cu izmenele rupte-n cur, propășitul Dracnea nu poate accepta amatorismul unui guvern care într-un an nu-i în stare să dea un tun mai acătării! Și nu numai că nu fură el, guvernul, dar nu lasă nici pe alții să-și facă treaba. Este revoltător faptul că niște experți în jafuri freacă banca de rezerve și așteaptă cu dinții la gard să șutească măcar un portofel sau un contrăcțel, în vreme de amatorii din guvern ratează tun după tun.

În calitatea lui de selecționer al echipei naționale de hoți, Dracnea a anunțat la televizor că tehnocrații vor înfunda pușcăria pentru incompetența crasă de care au dat dovadă în exercitarea funcțiilor publice. Invitat la canalul puturos al lui Guiță, condamnatul Dracnea a făcut lista viitorilor pușcăriași pe care PSD îi va trimite la mititica în cadrul operațiunii „dreptate până la capăt”:   

„Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea sa se apropie de toți. Premierul Cioloș trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii și cu ceilalți oficiali și funcționari implicați în marea frauda de la Cumințenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început și și acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătații pentru prejudiciul uriaș pe care l-a adus bolnavilor din Romania, atât bolnavilor de hepatica C, cât și milioanelor de romani bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă prețurile la medicamente”. Pușcăriașul Liviu Dracnea nu i-a uitat pe Ghinea, de la fondurile europene, care n-a adus bănișorii europeni în țărișoară sau pe ministrul agriculturii care n-a dat subvențiile fermierilor la timp.

Numai că până să înceapă noi anchete DNA va trebui să le închidă pe cele vechi. Primul pe listă este chiar el, baronașul de Alexandria și conte de Rio de Janeiro, care taman ce-a fost trimis în fața instanței pentru golăniile comise pe când funcționa ca tartor șef la Consiliul Județean Teleorman, unde angaja activiștii PSD la instituții publice. Îl urmează mitomanul național Puie Monta, pe care judecătorii îl analizează la bot în dosarul Turceni-Rovinari alături de Șova. Tot Puie face obiectul mega-scandalului Rompetrol în care justițiarii de la PSD au prejudiciat statul cu peste 600 de milioane de dolari dați cadou guvernului din Kazahstan. La bulău ar putea fi trimis și tandemul Arahat (sau Arafat, parcă) – Bănicioiu, cercetați pentru neglijență crasă în scandalul Colectiv sau lotul Microsoft 2, doldora de pesediști în frunte cu Abramburica.

Grăbind justiția să comită acte copulative împotriva tehnocraților Dracnea nu face altceva decât să se urineze contra vântului și, pe cale de consecință, să se umple singur de respect. Căci vorbind de funie în caza spânzuratului este foarte posibil să ajungă el primul  în ștreang. Iar de data asta mai mult ca sigur că nu va mai fi doar cu suspendare, ci cu priponire.     

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare