HomePoliticGuvernGaura neagră l-a dus pe Cîțu de la apocalipsă...

Gaura neagră l-a dus pe Cîțu de la apocalipsă la extaz

Timpul pierdut în interiorul găurilor negre, descoperite în bugetul de stat, după preluarea guvernării de către PNL, l-a schimbat radical pe ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu.

De la previziunile privind iminenta sosire a apocalipsei peste țara noastră, Florin Cîțu a ajuns să vadă România ca una dintre cele mai puternice economii ale lumii, independentă de tot ceea ce se petrece în jur.

Riscul ca România să sufere de pe urma unei crize globale este aproape de zero, pentru că am construit un buget conservator, a anunţat marţi ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

"Riscul ca România să sufere de pe urma unei crize globale este foarte foarte mic, aproape de zero. Am construit un buget conservator, sunt mai mulţi bani alocaţi pentru investiţii care se pot face şi asta înseamnă că în acest an ne aşteptăm ca o contribuţie mai mare la creşterea economică să vină de la investiţii, nu de la consum. Am spus asta şi în Strategia fiscal-bugetară prin modul în care am selectat proiectele. Nu îmi este teamă nici de o încetinire globală, România este OK, iar încrederea investitorilor…când am ieşit pe pieţele internaţionale au fost 12 miliarde de euro oferiţi pentru România. Un maxim istoric. Investitorii au avut încredere să vină cu 12 miliarde de euro către România. Este clar că România merge într-o direcţie OK", a declarat Florin Cîţu într-o conferinţă de presă.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare