AcasăPoliticGuvernMaternitățile de partid, criză de moașe, după declarațiile lui...

Maternitățile de partid, criză de moașe, după declarațiile lui Ciolacu în care își reneagă sugarii secretari de stat

Maternitățile partidelor aflate la putere se confruntă cu o acută criză de personal, după repetatele anunțuri ale premierului Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Moașele de partid par să nu fi înțeles sindromul ante-campanie electorală și au pus botul la aserțiunile prim-ministrului, mai rău decât sugarii de partid din teritoriu care cu stoicism resping înțărcarea de Executiv.

Moașele au ajuns să creadă că Marcel Ciolacu va refuza să mai plătească pensiile alimentare micuților secretari de stat și directori din administrația publică sau centrală, pe care îi reneagă la posturile de televiziune.

Muncitoarele sunt conștiente că un secretar de stat în creștere nu poate să supraviețuiască fără să sugă din bani publici.

Liderii maternităților de partid din întreaga țară se luptă acum să convingă moașele că mai e de supt de la putere.

Premierul Marcel Ciolacu nu vrea totuși să răspândească lapte și miere în teritoriu, mai ales acolo unde s-a îngălbenit situația pe plan local.

Ciolacu prevede recesiunea și nu vrea să mai vadă alte produse lactate risipite, în afară de cașcavalul feliat la Palatul Victoria.

În plus, șoriceii UDMR au ros multe găuri în cașcavalul puterii, înainte să fie zgorniți de la masă.

Acum, flămânzimea liberală se uită salivând și cu Ciu(c)dă cum cașul guvernamental trece rapid de la culoarea galbenă la o tentă roșie accentuată.

Liberali precum Florin Cîțu și Dan Vâlceanu au deja arsuri toată ziua, iar acestea nu mai sunt cauzate de consumul lor tradițional de licori.

Cu toate acestea, liderul PSD știe că mai e mult de muls și de la guvernare și de la Partidul Național Liberal.

PNL de pe spatele generalului Ciucă au fost instruite să nu se ridice, având în vedere că un C(i)olac poate fi înghițit și fără lapte și miere.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare