HomePoliticGuvernMinistrul Florin Cîțu, ţepuit prin metoda ”bancnota în parbriz”!

Ministrul Florin Cîțu, ţepuit prin metoda ”bancnota în parbriz”!

Avertizările pesediștilor privind bugetul pe care actuala guvernare l-a tocat fără discernamânt pe timp de pandemie se adeveresc pe zi ce trece. Degeaba încearcă ministrul de finanțe Florin Cîțu să contracareze criticile, dovezile că nu mai știe de unde să ia bani de alocații, pensii și salariii sunt de necontestat.

Sâmbătă noaptea, după ce a ieșit de la o terasă bucureșteană de fitze, unde socializase cu alegătorii și mai ales negociase cu reprezentanții USR – PLUS noi candidaturi, în prezența premierului Orban, Florin Cîțu a fost escrocat prin metoda ”sutei de lei pusă în parbriz”. În mod normal, un om bine informat și care nu se uită la banii nemunciți, nici nu ar fi coborât de mașină. Irezistibilul liberal este, însă, pe deplin afectat de responsabilitatea funcției sale și, extrem de stresat fiind, ca șef al finanțelor, de faptul că că va produce prejudicii politice propriului partid, negăsind soluții, de plidă, pentru dublarea alocațiilor, a început să nu mai judece la cote normale.

Văzând bancnota prinsă în ștergătorul din dreapta, Cîțu a coborât să o ia și, în cele câteva secunde în care a lipsit din mașină, hoții i-au furat borseta de pe scaun. I-au fost sustrase: 3200 euro, sprayul odorizant de gura, peria de volum pentru păr, fixativul, gelul de regenerare capilară, două baxuri cu măști de protecție și toate actele.

În atare condiții, deși până acum doar pesediștii afirmau cu voce tare acest lucru, după ce a rămas făra buletin și pașaport, Florin Cîțu a devenit oficial un nimeni.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare