AcasăPoliticMonica Tatoiu îl va înlocui pe Dan Grigore la...

Monica Tatoiu îl va înlocui pe Dan Grigore la CNA!

Pentru că are bun-simț chiar și fără să se fi târât, timp de șase ani bătuți pe muchie, prin facultatea de profil, ca alții, Dan Grigore a demisionat, așa cum promisese, din funcția de membru al CNA. Cunoscutul pianist a declarat că se săturase să fie sacul de box al lui Mirci Badea și chiar nu mai suporta acutele răcnite de soprana Dana Grecu și de cei trei tenori afoni, Gâdea, Ciutacu și Stan, în opera de trei parale jucată, seară de seară, cu casa închisă la Circul Băneasa.

În plus, se pare că renumitul pianist se prinsese că unii dintre colegii lor sunt pe blat cu Dom’ Profesor Voiculescu și o dau în temporizare mai ceva ca apărarea lui Inter Milano, pe vremuri. Păi, gândiți-vă numai: Banciu, pentru un biet carici somnoros, care se scoală o dată pe lună, când pică guvernul sau când apare Boc în buca goală la TV, a încasat o amendă zdravănă, în vreme ce vuvuzeii, care îi beștelesc zilnic pe dușmanii stăpânului, ba o fac chiar pe doamna Narcisa Iorga, membră CNA, „vită”, nu pățesc nimic. Și cum ați vrea să pățească, dacă Mihai Mălaimare, un membru al CNA care, probabil, își va schimba numele cât de curând în Mihai Mălaimult, consideră că atitudinea unuia ca Badea, care rupe capete, scoate pistoale și îndoaie sticle la măsuță este absolut firească. Fraților, amânările astea repetate mie nu-mi miros a bine: bag mâna-n foc că hoțomanii din CNA vor să o scalde cu amendarea Antenelor până se-ajunge la prescripție!

Dar degeaba se bucură tonomatele că au scăpat de Dan Grigore, fiindcă s-ar putea să aibă parte acum de una și mai boacănă. Surse extrem de bine dezinformate din interiorul instituției ne-au anunțat că înlocuitoarea ilustrului muzician ar putea fi doamna Monica Tatoiu! „A fost singura persoană agreată de toți reprezentanții partidelor, care au declarat că nu există cineva mai competent decât Monica Tatoiu să judece derapajele din presă”, au precizat sursele. Venirea acestui monument de profesionalism ar putea schimba radical regulile Consiliului. Amenzile vor fi desființate, iar televiziunile nu vor mai fi nevoite să-și întrerupă emisia, în schimb, pentru abaterile de la deontologie, vor fi obligate să difuzeze discursuri ale doamnei Monica, astfel: la prima abatere, un discurs de cinci minute, la a doua, unul de trei ore, iar la a treia, Monica Tatoiu va vorbi non-stop la televiziunea respectivă, fără pauză publicitară.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare