HomePoliticGuvernScriitorul Iohannis trece la următorul nivel: regizor de film,...

Scriitorul Iohannis trece la următorul nivel: regizor de film, în Guvern

Președintele reales Klaus Werner Iohannis, având mult timp la dispoziție (încă aproape cinci ani), se gândește la următoarea carte pe care să o lanseze.

Șeful statului a realizat însă că ar putea să treacă la următorul nivel.

Este bine știut faptul că marile opere literare au fost transpuse în pelicule, pe marile ecrane ale cinematografelor.

Klaus Iohannis se gândește, totuși, să conceapă chiar el și filmul.

Pentru prima sa operă cinematografică, regizorul și scriitorul de la Palatul Cotroceni se gândește să se inspire din celebra comedie, lansată în anul 1995, “Dr. Jekyll and Ms. Hyde”. Și care îl va avea în rol principal pe președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Klaus Iohannis a descoperit că Ludovic Orban are o dublă personalitate, transformându-se dintr-un premier demis, în unul desemnat și ar fi persoana ideală pentru un astfel de film.

În acelaș timp, Ludovic Orban s-ar putea potrivi de minune și pentru filmul “Greu de demis II”.

Totuși, având în vedere experiența din trecut a scriitorului statului, care a publicat “Primul pas”, după “Pas cu pas”, “Greu de demis III”, ar putea fi turnat, înainte ca parlamentarii să vadă “Greu de demis II, cu Ludovic Orban”.

Fostul președinte Traian Băsescu are însă un palmares greu de egalat, când vine vorba de a regiza filme din seria “Greu de demis”, având în vedere că a ajuns la seria VI sau VII cu premierul actor al său, Emil Boc.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, visează însă la un rol în filmul lui Klaus Iohannis, având în vedere colaborarea lor, din trecut.

Dar se pare că visul eternului tehnocrat are șanse infime de reușită, de această dată.

Se poate spune că Dacian Cioloș a dat-o în Bar(n)ă.

Indiferent de cât de jucător încearcă să fie Klaus Iohannis, îi va fi foarte greu să ajungă la nivelul celui care, acum, s-a retras pe mica scenă de la Bruxelles.

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, se poate consola cu rolul principal în filmul “King for a day” (Rege pentru o zi), serie în care a mai jucat cu succes și un alt fost social-democrat, Mircea Geoană.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare