HomePoliticParlamentOfertă la cofetăria PSD+PNL: Gogoși umflate și un blat...

Ofertă la cofetăria PSD+PNL: Gogoși umflate și un blat generos

Cel care susține că nu este loc de colaborare între Partidul Național Liberal, sub cârma premierului demis și redesemnat Ludovic Orban, și Partidul Social Democrat, condus de președintele interimar Marcel Ciolacu, sprijinit de primarul general Gabriela Firea, se înșeală amarnic sau este ipocrit.

Cele două formațiuni politice au demonstrat că se pot înțelege și colabora de minune.

Ba, mai mult, în cazul în care politica nu mai merge atât de bine, PNL și PSD s-ar putea reprofila, mergând spre servicii de catering.

Liberalii și social-democrații au demonstrat că pot prepara un blat delicios.

Cel puțin blatul preparat în bucătăria mare a Palatului Parlamentului, la voturile pentru Guvernul Ludovic Orban reloaded, a fost exact pe gustul președintelui Klaus Iohannis.

Se poate spune că preferințele șefului statului au fost anticipate.

Pe lângă blaturi pufoase, bucătarii din PNL și cei din PSD s-au dovedit iscusiți și în a vinde gogoși, mai ales în anii electorali.

Cum bucătăria de la Casa Poporului este încăpătoare, a fost loc și de liderul Pro România, Victor Ponta, pentru a colabora la o ciorbă cu liberalii și foștii săi colegi din PSD.

Iar ca masa să fie îmbelșugată și diversificată, s-a apelat și la puțin gulaș de la Uniunea Democrată Maghiară din România.

Totuși, lui Kelemen Hunor și confraților săi nu le surâde ideea meselor anticipate, cei din UDMR preferând să mânănce într-un singur tur, de teamă să nu se aleagă doar cu gaura de la kurtos kolac.

Problema este că mulți parlamentari, de la mai toate formațiunile politice, nu sunt încântați să se lingă pe bot de scaunul călduros și de o pensie apetisantă.

Astfel, există pericolul ca mai marii din conducerile PSD și PNL să fie obligați de mai mititeii parlamentari să-și pună pofta în cui.

Indiferent care va fi maniera de servire, într-un tur sau în două, deja comanda impresionantă de brașoave pentru electorat a fost pregătită.

Vom avea minciunele de toate culorile.

Festinul electoral este gata să înceapă.

Poftă bună!

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare