AcasăPoliticGuvernOrban nu mai are loc de PSD-iști în ministere,...

Orban nu mai are loc de PSD-iști în ministere, ca să aducă alți PSD-iști

Premierul președintelui Klaus Iohannis, Ludovic Orban, se vede nevoit să sacrifice PDS-iști din aparatul guvernamental pentru a putea face rost altor PSD-iști sau foști social-democrați.

Orban a fost nevoit să renunțe la ideea de a o avea consilier pe Lia Olguța Vasilescu, pentru a o putea aduce la Ministerul Fondurilor Europene pe fosta apropiată a Elenei Udrea, recuperată ulterior de PSD.

Carmen Moraru, fost om de încredere al Elenei Udrea, recuperată ulterior de PSD, a fost numită de premierul Ludovic Orban secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că a mai demis "un rând de reprezentanţi PSD" din aparatul de stat, adăugând că "plăcerea cea mai mare" a fost eliberarea din funcţia de consilier al prim-ministrului a Liei Olguţa Vasilescu.

"Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut să o demit – că am descoperit că doamna Olguţa Vasilescu era consilier al premierului – şi am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie", a declarat Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare