AcasăPoliticParlamentDenise Rifai și Simona Gherghe sunt așteptate la mânăstirea...

Denise Rifai și Simona Gherghe sunt așteptate la mânăstirea de maici a PNL

Devenită un fel de maică stareță a mânăstirii de taici de la PNL prin grația divină a președintelui Werner, Alina Gorghiu, zisă și politiciana Salteluță din motive care ne scapă, s-a gândit să-și lărgească puțin baza. La baza de selecție a partidului ne referim, desigur. Invitată să cuvânte în closetele de la Antena 3, orizontala doamna Gorghiu a oferit generos locuri în bordelul PNL pentru două mari valori ale presei de hazna din România.

Urmașele celebrului Fane Jeg pe care madam Aaaahlina le așteaptă pe listele partidului prezidențial sunt celebra Denise Rifai, pentru calitățile ei de expertă în economia de maidan și Simona Gherghe, prezentatoarea unei emisiuni mizerabile cu tentă manelistă destinată sociopaților din țara noastră, cărei i se atribuie calitatea de expert oral în chestiuni sociale. Dar să le luăm pe rând.

Penise Rifai, supranumită astfel grație virilității prestațiilor sale TV, este o extraplată din galeria marilor moderatori de televiziune pentru care limită de jos nu există. Celebră pentru seria de interviuri electorale halucinante din campania pentru alegerile locale, doamna care se întreba dacă putea fi prevenit cutremurul din Nepal a intrat pe radarul matroanei liberale ca un posibil expert în economia de piață, cel mai probabil de la Piața Chibrit: „ ….sunt jurnaliste care îmi plac din media românească, care cred că ar face o figură frumoasă în politică. (…) Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi”. Cantitate de prostie incomensurabilă care răzbate din prestațiile acestei jurnaliste este explicată de doamna din capu’la PNL ca un mare avantaj pentru un politician:  "M-am uitat la omul are cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze". Sigur că doamna Aaaahlina are dreptate. Calitatea principală a prostului este aceea că nu se blochează niciodată indiferent câte prostii scoate pe gură în unitatea de timp. Rifai a făcut din acest punct de vedere un tur de forță, regulându-și invitații cu întrebări cretine despre definiția documentului, curățarea șinelor de tramvai sau lățimea prea mare a autobuzelor care nu încap printre blocuri. Vă dați seama ce tandem extraordinar ar ieși din combinația leală Bușoi-Rifai? Bate-i p-știa la vot dacă poți!

Simona Gherghe este o blondă. Ca și Aaahlina, de altfel. Cumătra pe care șefa PNL o vede ca expertă în probleme sociale s-a remarcat în televiziunea de tip canalizare moderând o emisiune mizerabilă destinată retardaților din țara noastră. La Acces din rect vertebrata blondă de pe craca Antenelor a reușit performanța să scârbească pe toată lumea prin prestații de un jeg absolut. Fiica Andei Călugăreanu a fost analizată în urechi, la propriu, iar decesul Marioarei Zăvoranu, celebra mamă a starletei Oana, a devenit subiect de circ național utilizat la creșterea audienței, ca să cităm doar două prestații orale relatate de presă. O asemenea „profesionistă” nu putea scăpa unui headhunter experimentat și care miroase competența de la postă (sau două) cum e Aaaahlina: "Mi-ar plăcea de exemplu să o văd pe Simona Gherghe făcând politică, pe parte socială sunt convinsă că ar fi unul dintre cei mai buni oameni". Oameni, auzi la ea!

Cu asemenea idei crețe care-i brăzdează abisul cranian doamna Aaaahlina n-ar trebui să se mire dacă pe parte electorală PNL va lua fix ce-i dădea nea Gigi lui Voiculescu pe parte economică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare