HomePoliticPonta: „Lăsați ICR-ul să vină la mine!”

Ponta: „Lăsați ICR-ul să vină la mine!”

Revoluția de eliberare de sub aprigul jug al dictatorului continuă sub oblăduirea lui Ponta și Antonescu. Ultima insituție care va face marele pas înainte este Institutul Cultural Român, condus până ieri de trădătorul de neam și de țară Horia-Roman Patapievici.

Academia Cațavencu nu a aflat până în acest moment cine va fi numit în locul său, însă reporterii noștri au intrat totuși în posesia câtorva dintre strategiile de rebrading cultural pe care le vom observa în lunile următoare. Iată-le.

  1. Instituția își va schimba numele din Institutul Cultural Român în Institutul Cultural al Republicii Populare Române.

  2. O delegație româna va pleca într-un periplu cultural în Rusia și China. Le vom face în ciudă că ei nu au avut în viața vieților lor un poet ca A. Toma. Toți participanții la conferințele organizate de noul ICRPR vor primi o broșură cu cele mai celebre versuri ale Luceafărului socialist, printre care amintim: Aşa sfătuiau, buni fârtaţi între ei/Bogănici Neculai şi Silvester Andrei, Miner şi vagonetar – puşi pe listă/Fruntaşi în întrecerea socialistă sau E-o luptă de soi nou în lume/Şi-avem stegar să ne îndrume/Cu braţ de-oţel şi fruntea soare/Pe Stalin sfetnic de popoare/Pieri-veţi fauri de război/Sub potopirea vieţii noi/Şi-n slujba noastră stă atomul/
    Dar ca să-nalţe viaţa, omul.

  3. Sabin Bălașa va fi numit cel mai mare pictor român din toate timpurile.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare