HomePoliticPropunere şoc a PSD şi UDMR: dreptul de vot,...

Propunere şoc a PSD şi UDMR: dreptul de vot, acordat doar cetăţenilor patrupezi!

După ce preşedintele Băsescu a refuzat să o ungă ministru pe unguroaica Rozalia, pe motiv că habar n-are de limba română, liderii UDMR şi PSD s-au făcut zid de granit în jurul femeii. Ca să-şi dovedească solidaritatea cu doamna de etnie maghiară, premierul Ponta a dat dovadă de mult patriotism, ascultând în două picioare, fără să i se clintească un muşchi pe faţă, imnul Ungariei, cântat pe teritoriul României, la Harghita.

Tot din dorinţa de a arăta maghiarilor din România ce sacrificii e în stare să facă pentru ei, Ponta intenţionează, se pare, să modifice şi legea electorală. Enervat de miştourile la adresa doamnei Rozi şi a copiilor bipezi, premierul e decis să dea o lecţie de neuitat tuturor băsiştilor. Potrivit surselor noastre, juriştii de la Palatul Victoria lucrează la o lege prin care dreptul de vot va fi interzis cetăţenilor bipezi şi permis doar celor patrupezi, mai înclinaţi spre valorile social-democrate.

„Cetăţenii bipezi şi-au spus destul cuvântul, e vremea să-i mai ascultăm şi pe cetăţenii patrupezi. Doamna Biro avea dreptate: din păcate există destul bipezi în România. Din fericire, există şi mai mulţi patrupezi, care, săracii nu ştiu să se exprime decât prin vot. Ca şi doamna Rozalia, ei nu vorbesc corect limba română, nu citesc cărţi în limba română şi, în general, n-au nicio treabă cu limba română. Dar ştiu la fiecare scrutin că noi le vrem binele şi ne votează. În schimb, bipezii se cred deştepţi şi votează doar împotriva noastră”, a precizat, indignat, un guvernant.

Ca urmare, prin noua lege, prezenţa la urne a tuturor cetăţenilor români bipezi va fi strict interzisă. Nu vor fi primiţi decât cetăţenii care s-au dovedit patrupezi şi la alegerile precedente. Totuşi, se pare că va fi introdus un amendament la lege, stipulând că pot avea drept de vot şi bipezii, dar cu condiţia să-şi fi petrecut ziua alegerilor la cârciumă şi să se prezinte la vot suficient de patrupezi încât să nu mai ştie cu cine votează.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare