AcasăPoliticEfectul valului de scumpiri din 2021 asupra românilor, în...

Efectul valului de scumpiri din 2021 asupra românilor, în funcție de horoscop!

Băieții de la guvernare, liberali și progresiști deopotrivă, sunt de părere că românii au strâns suficientă bunăstare la saltea în anul de grație al Cabinetului Orban, cât să nu simtă scumpirea energiei electrice, ba mai mult, nici indexările ulterioare, pe care aceasta le va antrena. De o cu totul altă părere este, însă, parapsiholgul Midia Picioru, cea care a avertizat, în emsiunea sa, Tilda Zilei, asupra interacțiunii nefaste dintre decizia cabinetului Cîțu și chakra națională, exemplificând cum își vor simți repercutate în zodiac, românii, cadourile indexate de început de an:

Berbec – atitudinea idealistă îți dă încredere și ai impresia c-o să primești o moștenire colosală-n următoarea perioadă. Visezi cu ochii deschiși la ziua când vei face cu mâna din BMW transpiraților din STB. Vise.

Taur – ești o fire lentă și domoală. Vei afla mai târziu de aceste scumpiri și-o să fie prea târziu. Vei pleca în oraș cu 10 lei în buzunar și-o să te trezești că nu-ți ajung nici să treci strada. Înainte erai guvernat de planeta Venus, dar acum ești guvernat de Cîțu. Orgasmic, nu?

Gemeni – lumea-i acuză pe gemeni că sunt „cu două fețe” și o să demonstrezi că așa e. Vei spune zilnic că ești afectat de scumpiri, dar te vei dușa de trei ori pe zi, o să-ți meargă și vara caloriferele și-o să mergi cu STB-ul mai des și aiurea ca pensionarii.

Rac – ești o fire precaută, așa că ai început de acum 10 ani să strângi bani. În conturi din Elveția și Cipru. Astrele ne spun că ai și-o funcție bună-n politică, tot pe latură precaută.

Leu – ai boiler, șubă și bicicletă. Pe tine nu te afectează nimic.

Fecioară – Mercur, guvernatorul tău, îți provoacă stări de nervi. Ești irascibil. Ești genul de om care iese pe balcon să înjure guvernul și te cerți cu toate babele-n autobuz înjurând președintele și spunând că pe vremea „lu-mpușcatu” era mai bine.

Balanță – ești o fire paşnică. Le vorbești de Buda, Dumnezeu și Dalai Lama controlorilor când te prind fără bilet. De fapt, e strategia ta: să pari nebun, sărac, rupt de lume. Nu-ți merge. Și controlorii sunt la fel.

Scorpion – ești pe parte zodiacală cu Olguța Vasilescu, deci nu te afectează atât de mult scumpirile.

Săgetător – calitatea ta de mutabil te ajută. Alegi să pleci din București și în scurt timp ai buletin de Turnu-Măgurele. Uiți doar că Olguța Vasilescu a declarat că la bătrânețe, după ce termină Craiova, vrea să se retragă primar acolo, să-i arate ea lui Dragnea ce știe să facă.

Capricorn – ești o fire ambițioasă. Stabilești un record de câte ibrice cu apă caldă poți duce de la aragaz la cadă.

Vărsător – originalitatea te va scoate și din acest impas. Ai pus la păstrat pe bloc/în curte apă de ploaie, peste ele un geam, și-o să ai apă caldă câteva spălări. Cât despre STB, ție îți place să mergi prin București cu „ia-mă nene”.

Pești – fire mistică, cei în zodia pești vor merge doar la biserică-n următoarea perioadă pentru a se plânge de scumpiri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare