HomePoliticParlamentPSD se curăță de oamenii fără dosare

PSD se curăță de oamenii fără dosare

Ca orice organizație de tip mafiot care se respectă PSD ejaculează din bandă oamenii care nu au dosare penale. Operațiunea de imagine este extrem de necesară având în vedere că niște hoți condamnați pentru diverse forme de fraudă nu se pot lăsa conduși de oameni a căror singură vină este prostia.

Livache vs Ponta

Era o vreme în care, măcar de ochii lumii, la PSD ejacularea funcționa normal. Pentru a face față valului de anchete penale care s-a abătut asupra grupului infracțional organizat băieții au inventat expresia: „a face pasul lateral”. Golănia presupunea ca penalul prins în menghină să nu fie, vorba lui Vanghelie, ejaculat ci tras pe dreapta într-un post călduț în vederea reciclării. Când Victor Ponta a fost trimis în judecată alături de Șova pentru ingineriile de la Turceni, Livache Dragnea în calitatea lui de vicepremier și-a exprimat atașamentul. Ponta a rămas să conducă guvernul din postura lui de inculpat, iar Parlamentul l-a protejat de arestare refuzând să-i ridice imunitatea. Apoi a venit rândul lui Livache să fie condamnat în primă instanță, dar mașina n-a mai funcționat. Dragnea a fost ejaculat din funcția de vicepremier și a făcut pasul lateral, fiind păstrat lider maxim la partid. Apoi s-a organizat un simulacru de scrutin în care pesediști din toată țara au votat alături de morții din ultimii 5 ani ca Livache să devină șef de bandă cu acte în regulă. Dar Micul Jegăr n-a uitat umilința de a fi smuls de la borcanul cu miere în care-și băgase labele până la cot. Iar răzbunarea a venit rapid.

Ejacularea lui Ponta prin stimularea manuală a organului Livache

S-a comis după scandalul Colectiv. Tinerii frumoși și liberi bine ghidonați de tinerii mai puțin frumoși și mai puțini liberi din tenebrele statului de drept au ieșit în stradă și au cerut dreptate. Strâns cu ușa de băieții invizibili și amenințat discret cu proteste orchestrate de lungă durată, Ponta a fost nevoit și el să facă un pas lateral, demisionând din fruntea guvernului. După acest moment Dragnea a decis că sensul vieții trebuie să se schimbe și și-a băgat mustața în codul de integritate. Lia Ciocârlia Olguța Vasilescu, Jupâneasa Craiovei, dată în gât pentru fapte de corupție și pusă în cătușe, este menținută în postura de candidat PSD pentru alegerile din iunie pe motiv că DNA i-a comis o înscenare. Apoi Micul Jegăr este condamnat definitiv la doi ani de bulău pentru frauda de la referendum, iar nebunia devine plenară. Isterizați la culme pesediștii declară că alături de Livache au fost condamnați cei  jde milioane de românași care au votat împotriva lui Băsescu. Penalii cu ani sau luni de pușcărie în palmares ies la susținere. Vreo 3 pușcăriabili se afișează la camerele de luat vederi alături de Livache și flegmele curg. În toată această nebunie un singur om se ridică în apărarea justiției și a statului de drept.

Valerică Zgonea zis Preda Buzescu

Un strungar din Olteania autodeclarat prietenul lui Mihai Viteazul cere capul lui Livache. El vrea ca proaspătul condamnat să plece și să-i lase lui butoanele. Dragnea zice pas iar jartelele penale ale partidului sar la beregata lui Zgonea Buzescu. Ejacularea se produce firesc. Strungarul este dat afară din PSD pe motiv de deviaționism. Bandiții vor să-i tragă de sub șezut și scaunul de președinte al Camerei Derutaților și, ce-i mai grav, am aflat noi pe surse, vor să-i dea și nevestele afară de la ASF. Adică să-l lase muritor de foame pe proaspătul însurățel. Gheara lungă a Partidului sapă acum în măruntaiele organizației. Sunt căutați spre a fi ejaculați toți pesediștii care nu au încă dosare penale. Curățenia într-un partid format din jeguri penale nu mai poate fi amânată. Timpul, evident, nu mai are răbdare.

P.S. Măi, urmașilor ai lui Burebista, Traian și Decebal! Măi, popor rezultat din Miorița și Meșterul Manole! Cum mama dracului se face, mă, poporule că în sondaje te declari mare susținător al DNA, dar votezi cu sârg PSD? Cum poți, mă mioriticule, să pupi icoanele cu Sfânta Laura dar să pui ștampila pe cei mai mari bandiți din istoria ta milenară? Aud?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare