HomePoliticRadu Mazăre, săpunit de DNA

Radu Mazăre, săpunit de DNA

Deranjați de înjurăturile primarului Radu Mazăre, procurorii DNA s-au dus la discoteca în care edilul își făcea de cap, și i-au spălat gura cu săpun.

“Am urmărit discursul pe care domnul Mazăre l-a susținut, vineri, în cadrul reuniunii PSD. Mi se pare inadmisibil limbajul pe care l-a folosit. Prin urmare, eu și colegii am decis să-i spălăm gura cu săpun”, a declarat procurorul înjurat de către primarul Constanței.

Inițial, anchetatorii l-au căutat acasă, unde au făcut percheziții în trecut, însă nu l-au găsit. Ulterior și-au dat seama că este weekend, iar Mazăre e la discotecă.

“O domnișoară tocmai îmi dădea numărul ei de telefon, iar în secunda următoare m-am trezit cu un procuror în spate, același care m-a săltat de la masă, acum cinci luni de zile. Alături de el erau alți patru anchetatori DNA. M-au ținut de mâini și de picioare, iar cel din spatele meu, mi-a frecat gura cu un săpun ieftin și cu o perie de curățat covoarele. Sunt sigur că au fost trimiși de Băsescu”, a declarat Mazăre, în timp ce-și ștergea clăbucii de la gură.

Întrebat ce părere are despre acuzația edilului Constanței, Traian Băsescu a spus următoarele:

“Știu că acum o lună, Mazăre s-a dat cu capul de propria mașină. Probabil impactul i-a afectat creierul mai mult decât era cazul. Îi recomand să-și facă un control”, a explicat Băsescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare