AcasăActualitateLocalCiolacu pune o siglă Dacia pe BMW-urile cu urme...

Ciolacu pune o siglă Dacia pe BMW-urile cu urme de Iohannis și sunt ca sprijin pentru industria autohtonă

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a făcut deja primul pas ca pe noile autospeciale de poliție marca BMW să nu se mai vadă nici urmă de Klaus Iohannis, pentru a pune capăt întregului scandal mediatic moștenit de pe vremea când Lucian Bode era șef la Ministerul Afacerilor Interne.

Întreaga Poliție a fost vopsită în roșu.

Nu roșu Ferrari, ci roșu PSD.

Acum, pentru a da dovadă și de patriotism, mai e nevoie doar de un inginer de la Uzina Dacia din Mioveni, care să plaseze o siglă autohtonă peste steagul bavarez.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare