HomePoliticParlamentTăriceanu, în campanie: ”Voi propune înființarea Programului Național Prima...

Tăriceanu, în campanie: ”Voi propune înființarea Programului Național Prima Soție!”

Călin Popescu Tăriceanu e într-o continuă campanie electorală, mai ales după ce studiile din ultima lună arată că partidul său a intrat în marja de eroare a tuturor sondajelor.

Fără suportul pe care i-l oferea Puterea, Tăriceanu nu știe cum să mai capteze generozitatea alegătorilor, doar – doar o păcăli iar electoratul și, cu o combinație corespunzătoare, fără prințipuri și procese de conțiință, va ajunge din nou într-o structură de guvernare.

Invitat joi, la RoMania TV, Tăriceanu a acaparat discuția, lăudând prezentatorii, telespectatorii, colegii de partid, foștii partenerii de guvernare și partenerele de viață, de cele din urmă legându-se și prima ofertă electorală lansată în perspectiva campaniei din 2020: Programul Național Prima Soție.

“Mă consider un privilegiat al sorții, a declarat Tăriceanu,  de câte ori mi-am dorit o soție mi-am asigurat-o cu acte și fără prea multe negocieri. De asemenea, sunt și un om ocrotit de Dumnezeu. Altfel, la câte am făcut eu, unii ar fi ajuns soțiile altora la loc răcoros și lipsit de verdeață, fără să-și dorească deloc și chiar dacă doar pentru perioade determinate, funcție de încadrarea penală. În fine, să revin… Zilele trecute m-a oprit un tânăr pe stradă și m-a întrebat la care Mega am prins oferta de neveste, că prea bine arată a mea, prea fresh și prea atrăgătoare după atâția ani de folosință, și-ar vrea și el una dar nu știe cum să procedeze. Atunci mi-a venit ideea de a înființa un program de educare și ajutor a tinerilor care nu sunt prinși într-o căsnicie, dar își doresc asta”.

Programul va presupune participarea la o serie de expuneri susținute de experți ai domeniului precum Bogdan Olteanu,  Liviu Dragnea, Adrian Cioroianu, Relu Fenechiu, Sebastian Vlădescu, Cristi Boureanu, Mihail Bălășescu, Petre Roman și alții, aceștia urmând să conferențieze în cadrul unor grupuri pețitorale organizate, momente în care tinerii vor putea pune în practică noțiunile teoretice dobândite.

“Programul Prima Soție este foarte important pentru tinerii necăsătoriți, tocmai din perspectiva faptului că, urmându-l, aceștia vor învăța că doar prima oară e mai greu să convingi o femeie să se însoare cu tine, apoi totul vine de la sine. La a doua rezolvi și dacă dai cu banul, două din trei sau trei din cinci tot o să iasă. La a treia soție e deja chestie de business, că-ți fac ăștia abonament la Starea Civilă și pe a patra o iei redusă cu 50%”, a adăugat Tăriceanu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare