HomePoliticParlamentTăriceanu n-a stat la coadă la Permise fiindcă se...

Tăriceanu n-a stat la coadă la Permise fiindcă se grăbea să numere niște șpăgi!

Dimineața, pe răcoare, românul fraier stă la coadă, să-și reînnoiască permisul la Poliție. Tot dimineața și tot pe răcoare, pe Tăriceanu nici în gleznă nu îl doare, ba nici măcar în rotula aia pe care era să și-o piardă pe asfalt, în accidentul de motocicletă. Și asta pentru că al doilea om în stat nu poate să stea la coadă, cu toți paizanii, că nu-i permite vocea și talentul său, ci este băgat înainte, cu larga complicitate a pristandalelor și ”sătrăiților” din Poliție.

Se pare însă că, în pofida criticilor aduse, șeful Senatului ar fi avut motive întemeiate să fenteze coada la care se aflau peste o mie de gorobeți cu ciungă-n păr. ”Domnul Tăriceanu nu a stat în viața lui la coadă când a fost vorba să schimbe ceva, ori pașaportul, ori buletinul, ori carnetul de manechin, ori partidul. Nici măcar când a schimbat cele cinci neveste, că le expirase kilometrajul, n-a stat măcar o dată la coadă, de ce să stea acum, când trebuia să schimbe un amărât de carnet de conducere?”, ne-au precizat surse bine dezinformate din preajma celebrului manechin Kuki. Potrivit acestora, chiar și dacă ar fi vrut, domnul șefu la Senat n-ar fi putut sta la coadă. ”Este adevărat că se află în vacanță parlamentară și, teoretic, are tot timpul la dispoziție să stea la cozi, dar, sincer, dumneavoastră, dacă ați avea două milioane de euro primiți ca șpagă de la Vântu, ați avea timp să stați la coadă? Ei bine, nici dânsul n-a avut, că trebuia să-i numere. De trei zile numără la ei și tot nu mai termină. Dacă ar fi stat la coadă mai pierdea o zi, pe urmă veneau alte șpăgi și nu mai termina cu număratul nici până la Crăciun. Nu mai vorbim de faptul că poate până atunci îl saltă DNA și intră omul la pușcărie fără să știe măcar câți bani are prin casă”, au afirmat sursele.

Dacă reacția domnului Kuki Tăriceanu nu ne surprinde, omul având, așa cum am spus, o motivație extrem de credibilă, ne-a surprins în schimb reacția celor peste o mie de contribuabili blazați care stăteau la coadă. Aceștia n-au zis nici pâs când au auzit că domnul Călin-Manechin i-a sfidat. Dimpotrivă, unii s-au declarat chiar de acord cu el: ”Dacă tot nu avem șpăgi de numărat, ca domnul Tăriceanu, pentru că suntem contribuabili cinstiți și proști,  ce altceva am putea să facem toată dimineața decât să stăm la cozi?”, ne-a declarat unul dintre  cei o mie, sub protecția anonimatului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare