HomePoliticTraian Băsescu a recunoscut că a avut un partid...

Traian Băsescu a recunoscut că a avut un partid în fiecare port!

Ajuns la momentul „datului din casă”, Traian Băsescu a început să facă declaraţii mai şocante decât Bahmu şi Prigoană, în divorţul anului. Pentru prima oară, preşedintele a recunoscut, aseară, într-o emisiune de la postul de televiziune B1, că şi-a înşelat partidul, pentru că şi partidul l-a înşelat pe el!

Mai mult, într-o pauză publicitară, el le-a destăinuit prezentatorilor şi cum s-a întâmplat toată tărăşenia: „Eu am pornit în căsnicia asta cu PDL cu gânduri bune. Pentru prima oară în viaţă, iubeam şi eu sincer un partid, întrucât, trebuie să vă mărturisesc, cu Partidul Comunist a fost o căsătorie din interes, nu l-am iubit niciodată, dar a trebuit să-l iau, că altfel nu mai pupam buletin de Rotterdam, Dover, Buenos Aires, Valparaiso şi alte porturi mari, ci cel mult de Tulcea, Agigea sau Olteniţa.

Dar, fiind din fire mai libertin, am fost încă de la început un adept al mariajului deschis, ca doamna aia sovietică, Alexandra Kolontai… L-am înşelat pe Blaga şi cu Markó Béla, şi cu Gabi Oprea, pentru că şi el m-a înşelat cu Iliescu, cu Năstase, cu Ponta! Când îl căutam, noaptea, era la Antena 3 sau la Realitatea, să-i zică ăia acolo vorbe dulci, în loc să fie la domiciliul conjugal din Modrogan!”.

Însă, pe lângă această dezvăluire, Băsescu a mai făcut o declaraţie-şoc, spunându-i, se pare, fetei de la machiaj, înainte de intrarea în emisiune: „Păsărikă, hai să-ţi zic una tare, că-mi eşti simpatică! Dac-ar şti cât l-am înşelat, cu adevărat, buldogul de Blaga ar turba! Fată, în fiecare port am avut câte-un partid, şi fraierul n-a ştiut! Cum ajungeam, după cinci luni petrecute pe mare, îţi dai seama, eram nevorbit rău, pac! intram într-o cârciumă şi îi păcăleam rapid pe muşterii, îi şi organizam într-un partid!

Am partide în toate porturile, păsărikă! Partidul Democrat la Pireu, Partidul Liber Democrat la Istanbul, Partidul Democrat Liberal la Singapore, ba mi-am făcut un partid şi la  Shanghai, deşi era regim comunist în China şi partidele erau interzise! Am riscat, ce dreacu’ să fac, ştii că mie nu mi-a plăcut niciodată să fac partide protejat! Nu mai zic că, azi, toate partidele astea ale mele au făcut pui.

Păi tu crezi că doar Fundaţia lu’ adormitu’ ăla de Lăzăroiu am zămislit-o io? Aş, de unde! Am fundaţii, mişcări, platforme şi organizaţii de dreapta în toate porturile unde mi-am înşelat partidul! Şi ajunge odată cu pudrele alea, că-mi vine să strănut de la ele! Nu ştii că mie-mi plac mai mult udrele ca pudrele şi-mi place mai mult să mă machiesc decât să mă machiez? Hă!Hă!Hă! Ce-mi plac glumele mele!”, a hăhăit, gros, preşedintele către fata de la machiaj, care îngheţase cu pensula-n mână, după care Băsescu a adăugat, cu glas tunător: „Mi-a făcut-o Blaga la partaj, mi-a confiscat cam tot partidul! Dar n-are nimic, păsărikă, las’ că şi io i-o coc! Nici nu-şi dă seama, papagalul, de când voiam să-l înşel cu Udrea!”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare