AcasăPoliticParlamentVirgil Popescu l-a văzut, în ring, pe George drept...

Virgil Popescu l-a văzut, în ring, pe George drept un frate Simion. Centura de AUR rămâne la opoziție

Frații Dorel și Marian Simion, ultimii mari campioni de talie internațională dați de boxul amator din țara noastră s-au retras în antrenorat, dar numele încă îi înspăimântă pe adversari.

Indiferent de ring, numele “Simion” încă înspăimântă.

Așa s-a ajuns ca ministrul Energiei, Virgil Popescu, să se retragă din lupta cu singurul Simion înfoiat din Parlament, chiar înainte de primul gong.

În fața lui George Simion, ministrul Virgil Popescu s-a arătat lipsit de Energie și a tremurat ca și cum s-ar fi aflat în colțul ringului, în fața lui Dorel sau a lui Marian.

Cronica meciului

Simion a intrat în ringul de la tribuna Parlamentului în forță, fără ezitare, neavând însă nevoie de croșee sau upercuturi, înghesuindu-l pe Popescu în colțul ringului, după doar câteva lovituri de palmă plasate pe umărul stâng al ministrului, cu o tehnică impecabilă.

Popescu a încercat câteva eschive și un ușor joc de glezne.

Fără efect însă, al doilea atac al lui Simion, cu o puternică îmbrățișare plasată cu brațul drept l-a făcut pe Popescu să se clatine serios, precum fotoliul său de la Ministerul Energiei.

Popescu a refuzat să-și dea jos ochelarii, sperând că îl va determina pe Simion să nu declanșeze un atac frontal direct.

Gala moțiunii simple a fost însă suspendată, după abandonul tehnic al lui Popescu.

Finaul a fost dezamăgitor pentru publicul din parlament și pentru că nu a apărut sărutul mult așteptat, după apropierea dintre fețele celor doi protagoniști.

Chiar și în afara ringului, Simion a continuat însă o avalanșă de lovituri sub centură, care l-au lovit direct pe Popescu.

Ministrul Energiei a cerut timid revanșa, la poliție.

De mult râvnind la centura de AUR a lui Simion, președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, și-a exprimat de asemnea dorința de a intra în ring.

Casele de pariuri îi dau însă șanse mici lui Cîțu într-o partidă cu Simion, liderul PNL clătinându-se de multe ori chiar și în afara ringului.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare