HomePoliticParlamentZdragnea ia multinaționala la trântă

Zdragnea ia multinaționala la trântă

Cu aerul că a descoperit cercul și mersul pe jos combinatorul penal Silviu Zdragnea (Tetelu dixit) dezvăluie cu un aer sfertodoct pe la tembeliziunile PSD cam cum devine treaba cu protestele antiguvernamentale. După mintea de frizer ratat a lui Zdragnea în spatele protestelor se află companiile multinaționale care sunt ofticate pe programul partidului său, plin de cadouri otrăvite pentru bogații din business. Raționamentul celui mai bogat dintre bugetari este de-o simplitate de tip urangutan în călduri. Preluând un fonfleu publicat pe un site din Prahova, Zdragnea a explicat pensionarilor veniți cu sorcova la Palatul Cotroceni că bogații de la multinaționale și-au trimis angajații în stradă ca să dea jos guvernul. Ca și cum băieții ăia cu bani mulți au venit în România nu să facă profit pe seama prostiei și hoției guvernaților, ci ca să bată berbunca la proteste și să latre la lună.

Cum Silviu Zdragnea este un fel de păpușar care manevrează marionetele din PSD funcție de cum îi urlă lui prin scăfârlie, și această mostră monumentală de prostie a fost împrăștiată de un ventilator, respectiv de către șeful comisiei de control al SRI, senatorul Adrian Țuțuianu. De la înălțimea funcției sale cumătrul Epsilon a glăsuit plenar:

  "Există anumite informaţii, şi am să vă dau un detaliu, poate ne înţelegem juridic: dacă o firmă foloseşte bunurile, capitalul propriu pentru a sprijini anumite activităţi, legea 31/1990 spune că este infracţiune. Folosirea creditului sau bunurilor societăţii în scopul propriu sau unei alte persoane. Este o discuţie de făcut şi trebuie analizată. Al doilea lucru, pe mine mă interesează din punctul de vedere al securităţii naţionale. Există un articol 11 în legea securităţii naţionale care prevede foarte clar că atunci când se urmăreşte înlocuirea puterii de stat prin mijloace violente şi aşa mai departe, problema este una de securitate naţională. Nu ştiu, ăsta e un răspuns pe care îl va da SRI. Nu îl dau eu. Îmi pun o întrebare pentru că, de exemplu, un ziar din Prahova a spus că salariaţii de la o firmă cu capital străin au fost forţaţi să iasă la miting. Lucrul ăsta e nelegal. Chiar nu vreţi să înţelegi ce spun eu? Vorbesc de lucruri nelegale. Nu aduc acuze nimănui, dar cred că instituţiile abilitate ale statului trebuie să ne dea un răspuns". Ce părere aveți, mă, de ăsta? Cam câtă minte să ai să scoți pe gură o asemenea inepție? Că un șeptar ca Țuțuianu ventilează o asemenea gogomănie asta nu miră pe nimeni. În fond omul a fost selectat pentru șefia comisiei SRI tocmai pentru aceste abilități extraordinare de gândire logică. Dar când Demiurgul programului de guvernare, titanul bunăstării materiale a întregului popor, farul călăuzitor al pensionarilor și antreprenorilor și întâi stătătorul capitalului românesc condamnatul Silviu Zdragnea amenință multinaționalele cu anchete la nu știu ce comisii ale parlamentului te apucă damblaua. Păi, măi cap de lubeniță, programul tău de guvernare se bazează pe investiții străine și fonduri europene. Când tu vii din postura de șef de bandă și ameninți în stânga și-n dreapta și apoi te apuci să scoți peste noapte abuzul în serviciu în afara pușcăriei ca să puteți voi să regulați mai bine capitalul străin și să-l rupeți în șpăgi și atenții, cine crezi că va mai da 2 lei pe mediul de afaceri din România? Nimeni, evident. Iar când protestatarii cu proteze și bastoane înjură apartenența lui Klaus la etnia germană și-l iau cu huo că a trădat țărișoara în favoarea Germaniei, cam câte parale crezi va mai face guvernul tău de 1,75 lei la Bruxelles?

Este greu să-i ceri unui osândit care execută pușcărie cu suspendare să gândească și la altceva decât la propria-i propășire materială și spirituală care are ambiția nebună a de a fi președintele acestei țări. Dar dacă medicii de la spitalul de nebuni nu-l culeg p-ăsta de pe stradă, măcar vreun băiat mai curajos de la PSD să-i ia chibriturile de mână că piromanul ne dă foc fără să clipească.  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare