HomeProiecte specialePagina de Business3 tipuri de masaj despre care se știu foarte...

3 tipuri de masaj despre care se știu foarte puține lucruri

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat mereu metode pratice prin care să elimite anumite tensiuni acumulate în diferite zone ale corpului. Mișcările repetate în zona problemă, cu propriile mâini, au fost cele care au pus bazele masajului propriu zis, recunoscut astăzi sub o mulțime de forme.

Masajul a fost perfecționat și personalizat de o mulțime de multe ori de-a lungul timpului – unele dintre tehnici ne sunt mai cunoscute, alte mai puțin cunoscute. Cert este că masajul a devenit o rutină aproape zilnică pentru fiecare dintre noi, deoarece o simplă mișcare circulară în zona problemă poate face minuni. În cele ce urmează vor fi prezentate 3 tipuri de masaj mai puțin cunoscute nouă.

Masajul cu gheață

Eficiența sa a fost demonstrată printr-o serie de studii efectuate de echipe de cercetători din mai multe țări. Gândul la a avea parte de un masaj cu gheață ne sperie puțin, mai ales acum când temperaturile sunt extrem de scăzute. Acest lucru nu ar trebui să fie un impediment, având în vedere numeroasele avantaje pe care masajul cu gheață le-a pregătit pentru corp și minte.

Cuburile de gheață sunt învelite intr-un prosop fin ce va fi purtat de-a lungul corpului. Rolul său este dublu – netezește pielea și acţionează în zonele tensionate. Recunoscut și sub denumirea de terapia prin frig, masajul cu gheață combate durerile musculare, calmează zonele inflamate și are un efect relaxant.

Masajul cu melci

Cei interesați pot avea parte de un astfel de masaj doar în Rusia, Japonia și Marea Britanie. El este recunoscut ca fiind un masaj facial de excepție – aliat veteran al celor care luptă cu îmbătrânirea prematură a pielii.

Se poate spune că masajul cu melci este că un lifting facial pentru că efectele sale sunt uimitoare – poate elimina negii și pistruii. Totodată, reîntinerește pielea și combate eficient acneea, iar substanțele secretate de melci nu provoacă alergii.

Masajul erotic

Acesta este unul destul de răspândit în țară, însă nu multe persoane s-au aventurat să încerce o astfel de terapie. Masajul erotic este destinat persoanelor care își doresc să încerce ceva nou, să iasă din rutină, să descopere și o altă latură a eroticului.

El are la bază tehnicile masajului clasic și încă ceva pe deasupra – o notă de erotism care schimbă în totalitate desfășurarea acțiunii. Pentru că masajul erotic să se desfăşoare la adevăratul său nivel, beneficiarul trebuie să își dea frâu liber fanteziilor și dorințelor ascunse.

Masajul erotic poate fi comparat perfect cu o luptă pentru supremație, pentru dominație supremă. De exemplu, un masaj erotic profesioal poate fi oferit de către maseuzele de la salon masaj erotic Artemis, iar feedback-ul celor care au beneficiat deja de un astfel de masaj poate confirma acest lucru.

Opțiunile în care se poate realiza un masaj erotic sunt numeroase, iar acest lucru vine ca un avantaj pentru cei care iubesc diversitatea. Totodată, posibilitatea beneficiarilor de a alege în compania cărei / căror maseuze să își consume ședința este un alt mare plus.

Pentru mai multe detalii despre masajul erotic, cei interesați pot accesa masajclub.ro.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare