AcasăProiecte specialePagina de BusinessAirsoft – mai mult decât un joc, mai mult...

Airsoft – mai mult decât un joc, mai mult decât un sport

Airsoft este un sport de tir relativ nou în care două sau mai multe echipe concurează în moduri de joc diferite. Spre deosebire de paintball, accentul în airsoft este în primul rând pe realism. Pistoalele de airsoft sunt numite și replici deoarece arată și folosesc identice cu armele reale. 

Echipamentul jucătorilor de airsoft este, de asemenea, imposibil de distins de uniformele militare reale. Din acest motiv, airsoftul este considerat și o „simulare de luptă” și este chiar atât de realist încât este folosit de poliție și armată în scopuri de antrenament. Diferența față de armele reale este că aceste replici trag cu bile mici de 6 mm (BB) în loc de muniție reală și atunci când vei participa la un joc de airsoft, nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța ta.

Istoria și apariția Airsoft-ului

Rădăcinile airsoftului se află în Japonia, deși inițial nu a fost un sport, ci o modalitate prin care japonezilor li se permitea să dețină „arme”. Acest lucru era strict interzis în Japonia la acea vreme. Ei au construit modele care au fost construite la fel ca armele reale, dar puteau trage doar bile mici (numite și BB). Acest joc a câștigat multă popularitate și, la începutul anilor 90, airsoftul a jucat un rol major în Europa.

Deoarece armele airsoft sunt aproape imposibil de distins de cele reale, nu era legal să le deții în multe țări la început. Cu toate acestea, cu ajutorul unei petiții, armele de airsoft au
fost legalizate în anumite limite în scopuri sportive. Cu toate acestea, acest lucru este supus unor reglementări stricte. Toată lumea trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să aibă o declarație de conduită și să fie membru al unui club de Airsoft. 

Airsoft – mai mult decât un joc, mai mult decât un sport

Airsoft este un joc care îmbină perfect exercițiul fizic cu strategia mentală. Un joc care câștigă fani în fiecare zi, pentru emoții, adrenalină și distracție. Un joc captivant care nu are echivalent. Așa se poate descrie airsoft – un joc de război sau o simulare militară care va provoca dependență și vei ajunge să investești în diferite modele de arme și echipamente de protecție, precum bocanci militari, haine de camuflaj și ochelari de protecție de bună calitate.

Airsoft este un joc pentru toate tipurile de public, atâta timp cât au vârsta necesară și îndeplinesc standarde minime de comportament și siguranță, precum obligația de a-și proteja ochii pe tot parcursul jocului.

Restul regulilor trebuie respectate la maximum; o lovitură în orice parte a corpului sau a hainelor semnifică faptul că jucătorul este eliminat. Jucătorul care a fost lovit de una sau mai multe bile va merge în „Zona Moartă”, indicată la începutul jocului și va aștepta repornirea unui nou joc.

Dar nu uita: mediul înconjurător va fi întotdeauna respectat, fără a provoca niciun fel de deteriorare, spre binele următoarelor jocuri și al naturii însăși!

Care este diferența dintre airsoft și paintball?

În ceea ce privește formele de joc, airsoft și paintball sunt foarte asemănătoare. În ambele cazuri se joacă jocuri diferite cu două echipe. Marea diferență constă în principal în modele de arme și pistoale airsoft și paintball și munițiile care sunt folosite. 

Pistoalele paintball sunt, de asemenea, numite markere și arată mai puțin realiste decât pistoalele airsoft. Acest lucru se datorează în principal bilelor de vopsea relativ mari care sunt trase. Acest lucru necesită un rezervor mare care se află deasupra pistolului de paintball. Acest lucru determină în mare măsură aspectul. 

O armă airsoft poate fi comparată cu o armă adevărată din punct de vedere al aspectului și al utilizării și, prin urmare, este numită și o replică. Prin urmare, este mult mai realistă și oferă o experiență de joc diferită pe care merită să o trăiești.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare