AcasăProiecte specialePagina de BusinessCe încălțări nu trebuie să lipsească din colecția femeii...

Ce încălțări nu trebuie să lipsească din colecția femeii moderne?

Cine spunea că ”o femeie cu pantofi buni nu e niciodată urâtă” avea dreptate, nu-i așa? Și cum am putea să o contrazicem când e vorba tocmai de madame Chanel, cea care a revoluționat nu doar industria modei, ci și felul în care o femeie arată și se simte în propria îmbrăcăminte?

Perechea de încălțări potrivită are puterea de a pune în valoare vestimentația, dar și felul în care o femeie se simte sau chiar se exprimă. Din acest motiv, există mai multe tipuri de încălțăminte care nu trebuie să lipsească dintr-o garderobă feminină modernă. Iată câteva dintre acestea:

Pantofii stiletto

O pereche de stiletto reprezintă oricând atributul eleganței feminine, prin felul în care înalță, la propriu și la figurat, o ținută. De aceea, trebuie să fie nelipsiți și în garderoba unei femei moderne și cochete. Prin linia lor suplă, încălțămintea stiletto conferă rafinament oricărui outfit feminin și este potrivită atât pentru vestimentații smart casual, cât și pentru cele elegante, de seară.

Botinele scurte

Botinele de damă, preferabil din piele, sunt un alt tip de încălțăminte preferat de o femeie modernă, care dorește să își exprime prin vestimentație stilul personal. În funcție de confortul dorit, acest tip de pantofi de damă moderni, cu sau fără toc, poate fi purtat  atât cu rochii sau fuste, cât și cu pantaloni de zi sau jeanși.

Cizmele lungi de piele

Cizmele înalte de damă, stil mușchetar, se înscriu, în general, în tendințele oricărui sezon rece. Pot fi purtate cu succes, însă, chiar și în ținute de vară sau de primăvară, datorită confortului pe care îl oferă. În trendul acestui an sunt cele în culori naturale de brun, cărămiziu sau negru, ușor de asortat cu rochii sau fuste, dar și cu pardesie elegante, lungi sau trei sferturi.

Ghetele de damă

O pereche de ghete de damă combină nonconformismul cu feminitatea și sofisticarea, fiind ușor de integrat în ținute casual sau chiar smart casual. Sunt preferate, în special, de adolescente sau tinere, pentru a realiza outfituri comode și confortabile. Mai mult, cele military-style se pot purta cu rochii, fuste scurte sau largi și evazate, sau cu jeanși.

 

Pantofii casual, masculini

Încălțările în stilul casual-comod sunt preferate oricând de o femeie modernă, chic. Deși designul lor este inspirat din outfiturile masculine, sunt preferate și purtate în ținutele feminine fix pentru confortul și comoditatea pe care le oferă. Sunt accesoriile ideale pentru ținute de tip smart-casual, alături de rochii ușor cambrate pe corp, fuste lungi și evazate sau pantaloni cu linie dreaptă, ușor clasică.

Sandale înalte, cu toc

De nelipsit în ținutele fluide, vaporoase de vară, sandalele de damă înalte, cu toc se regăsesc într-o varietate extrem de generoasă de modele și culori. Imaginația și creativitatea o pot ajuta pe cea care le poartă să creeze ținute de vară din cele mai diverse și sofisticate! Desigur, un outfit estival de acest fel trebuie completat cu pereche potrivită de ochelari de soare, o pălărie cu boruri mari și o geantă interesantă și nonconformistă!

Este puțin probabil ca o femeie modernă, rafinată și sofisticată, să spună că o pereche sau două de pantofi sunt suficiente pentru colecția ei. Din contră, este nevoie de cei potriviți pentru fiecare stare de spirit a ei! Și cum acestea sunt multe, tot ce mai rămâne de făcut este ca ea să-și aleagă piesele favorite!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare