AcasăProiecte specialePagina de BusinessCu bătaia pe locuri la saloane nu e de...

Cu bătaia pe locuri la saloane nu e de glumit. Vezi și tu cum e să faci o programare online la salon

Suni la salon pentru o programare. Și tot suni. Nimeni nu răspunde. Încerci mai târziu, dai de recepționeră, aștepți să-și verifice agenda și, bineînțeles, după atât timp pierdut îți spune că nu este loc când vrei tu. Refuzi politicos și mai încerci la câteva saloane pe care le cunoști. Aceeași poveste. Deja te simți ca un personaj din desene animate când îi fierbe capul ca un ceainic. Așa că ce să faci, te duci direct pe sfântul Google că sigur are el rezolvarea. Și de obicei rezultatele bune, știu oamenii, apar pe prima pagina. Ai terminat toată lista, nu te-ai ales cu nicio programare, dar cu nervi extra, așa că ai renunțat și ai zis că o să improvizezi tu ceva în ziua respectivă. Câți nu s-au regăsit în situații similare?

Dar nu trebuie să fie așa o programare la salon. Este, până la urmă, un serviciu pe care ți-l dorești cu ardoare, îl plătești, deci de ce trebuie să te enervezi? Știai că există platforme și chiar aplicații care îți permit să faci programare online la salon? Mai jos descoperi de ce această metodă este mai avantajoasă.

Online vs. apel telefonic – ce poate fi atât de diferit?

Totul! Experiența ta de client trebuie să fie una bună de la începutul programării și până la sfârșit. Utilizând o astfel de platformă sau aplicatia pentru programari la salon vei avea mereu o experiență plăcuta. Iată de ce:

  • Nu mai trebuie să faci căutări disperate. Nu ești nici Sherlock Holmes și nici nu ai timp de pierdut. Pe o astfel de platformă sau aplicație selectezi câteva filtre de căutare și într-o secundă primești lista cu saloanele din orașul tău ce te pot primi fix pe data și la ora când îți dorești.
  • Dacă ai fost invitat la un eveniment inopinat, nu dispera! Prin mediul online, cu un search rapid, scoți la iveală locuri disponibile și din piatră seacă.
  • Este o metodă 100% gratuită, poate fi utilizată de oricine și programările efectuate sunt nelimitate.
  • Nu consideri că trebuie să-ți placă salonul, serviciile oferite și să n-ajungi la recepție să-ți bulbuci ochii când auzi câți bani ți se cer? Telefonând te complaci, ajungi unde ai găsit tu loc liber, chiar dacă unele lucruri nu sunt pe placul tău. Prin metoda programării online nu încape discuție de asta. Poți vizualiza poze din salon, poți să-ți faci o idee despre priceperea stiliștilor din pozele cu alți clienți, poți studia listele cu prețuri și alegi salonul cel mai convenabil. Poți inclusiv găsi durata serviciilor și locația salonului. Astfel alegi unul în apropierea ta.
  • Nu mai depinzi nici de programul de deschidere al vreunui salon, te poți programa și noaptea, iar a doua zi stilistul va găsi locul ocupat în agenda sa online.
  • Nici măcar nu mai trebuie să suni când vrei să anulezi, o faci la fel de simplu cum ai făcut și rezervarea, cu câteva clickuri.

Am putea discuta până mâine de ce această metodă este mai bună, dar nu mai bine îți faci acum rapid o programare online la salon, că tot ai amânat unele răsfățuri?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare